Llambat me rreze të ulëta

2022-03-30
31
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2014
  • 146 kuaj fuqi
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Tashmë kemi hipur pak me Ravshan dhe kuptova që nuk ka dritë të mjaftueshme (pajisje standarde - nuk ka ksenon, përkatësisht, por kemi një halogjen me llamba HB3 60W). Për krahasim, familja ka një tjetër RAV 4 2013 e tutje. në Comfort + dhe ka një ksenon të rregullt D4S 35W, i cili shkëlqen shumë më mirë. Dhe drita është më e qetë, dhe niveli i ndriçimit është më i lartë, dhe sektori i ndriçimit është më i gjerë.
Nëse ka një mundësi, unë do të kryej një eksperiment: vendos të dy makinat krah për krah dhe vlerëso vizualisht cilësinë e dritës nga ksenoni dhe halogjeni.
A mund të më thotë dikush se cilat llamba të vendos për të përmirësuar dritën e ulët të kokës në halogjen?


Largësi: 137 mi. (220 km.)

Autori: stanleyestate

Kategoria: vrojtim

Shikimet: 117

31

Komentet

0
Shto një koment