Vizitë shërbimi i Toyota Rav4

Kuti transferimi, vula vaji #2 - Toyota RAV4 2006, Foto 1
Kuti transferimi, vula vaji #2 - Toyota RAV4 2006, Foto 2
Kuti transferimi, vula vaji #2 - Toyota RAV4 2006, Foto 3

Kuti transferimi, vula vaji #2

Mbrëmje në kasollen e qytetarëve të burgosur! :)

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2006
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
93

Ndërrimi i vajit, filtrave të ajrit, kandelave

Shpëlarja e motorit me vaj shpëlarjeje ZIC Flush

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2012
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
35

Larja e furrës. Zëvendësimi i antifrizit.

Për një kohë shumë të gjatë u lëkunda (më shumë se një vit) dhe më në fund u regjistrova për një shërbim makinash për të shpëlarë sobën. U deshën rreth gjysmë ore për të ngrohur pjesën e brendshme. Ata lanë sobën përmes aparatit, zëvendësuan antifrizin me re me një të freskët, lanë radiatorin nga jashtë. Në përshtypjet e para u bë më e ngrohtë. Por dimri po vjen dhe do të jetë e qartë nëse ka ndihmuar apo jo. Hapi tjetër është zëvendësimi i vulës së vajit, i cili vendoset në kolonën e drejtimit nën panel. Për momentin atje

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1998
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 128 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision manual
79
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
88
▶️ Pezullim përpara - Toyota RAV4 2005, Foto 1
▶️ Pezullim përpara - Toyota RAV4 2005, Foto 2
▶️ Pezullim përpara - Toyota RAV4 2005, Foto 3

▶️ Pezullim përpara

👋👋👋 Përshëndetje të gjithëve!

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
100
 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
91
Ndërrimi i xhamit të përparmë - Toyota RAV4 2019, Foto 1
Ndërrimi i xhamit të përparmë - Toyota RAV4 2019, Foto 2
Ndërrimi i xhamit të përparmë - Toyota RAV4 2019, Foto 3

Ndërrimi i xhamit të përparmë

Përshëndetje të gjithëve, është koha për të ndryshuar xhamin, fillova të zbuloj se sa kushton kjo kënaqësi. Per AGC kerkojne 45 mije, per analoge kineze 35 mije dhe gjysme viti me pare 30 mije e 16. Meqe do shkoj ne Bjellorusi vendosa te pyes sa kushton atje.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 180 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
92

Shter me garanci

Zotërinj, disa kohë më parë kishte një procesverbal për animin e shkarkimit. Ata thonë se Toyota e njohu bllokimin e saj dhe lëshoi ​​një urdhër që të eliminohej pas apelit. Ndani lidhjen e regjistrimit, ju lutem) Kam harruar ta shtoj në faqeshënuesit e mi, por tani nuk mund ta gjej.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
64
Zëvendësimi i amortizatorit të përparmë - Toyota RAV4 2011, Foto 1
Zëvendësimi i amortizatorit të përparmë - Toyota RAV4 2011, Foto 2
Zëvendësimi i amortizatorit të përparmë - Toyota RAV4 2011, Foto 3

Zëvendësimi i amortizatorit të përparmë

Eliminohet komenti i vetëm i shprehur nga tregtari kur blen një makinë. Rrjedhje e amortizatorit përpara majtas

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2011
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 158 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
48
Furnizimi me karburant i kondicionerit. - Toyota RAV4 2013, Foto 1
Furnizimi me karburant i kondicionerit. - Toyota RAV4 2013, Foto 2
Furnizimi me karburant i kondicionerit. - Toyota RAV4 2013, Foto 3

Furnizimi me karburant i kondicionerit.

Unë isha në Jaltë gjatë verës, vapa ishte joreale. Panterka në diell nxehej mirë brenda dhe jashtë, por kondicioneri u përball mirë. Dhe ditët e fundit të ngrohta të shtatorit ndjeu se kondicioneri kishte pushuar së ftohuri. Për të shmangur dëmtimin e kompresorit, vendosa të rimbushem me karburant. Nuk u gjet asnjë rrjedhje, e rimbushur me 419 ml. nga 500 + -50 të përcaktuara. Ku ka shkuar kaq shumë nuk është e qartë =)

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor dizel 2.2 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
51
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
50
Qendra e pasme dyshe 2 - Toyota RAV4 2016, Foto 1
Qendra e pasme dyshe 2 - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Qendra e pasme dyshe 2 - Toyota RAV4 2016, Foto 3

Qendra e pasme dyshe 2

Ka kaluar një vit dhe tani kali i skuqur gumëzhi)

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
10
Zëvendësimi i tufave të stabilizatorit të pasmë - Toyota RAV4 2008, Foto 1

Zëvendësimi i tufave të stabilizatorit të pasmë

Për veten time, shinva t253 bushings.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
38
Zëvendësimi i radiatorit të sobës - Toyota RAV4 1994, Foto 1
Zëvendësimi i radiatorit të sobës - Toyota RAV4 1994, Foto 2

Zëvendësimi i radiatorit të sobës

Kinezët më në fund kanë filluar të prodhojnë radiatorë sobash për Rav 4 të para-transmetuar. Ose përfitimet e qytetërimit kanë arritur pikërisht tani.

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1994
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 126 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
8
16

Pyetje, sondazh!

Në 80: Ndërroni filtrin/pompën e karburantit.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
95
21