Gjëra rreth Toyota Rav4

Antikoroziv - Toyota RAV4 2021, Foto 1
Antikoroziv - Toyota RAV4 2021, Foto 2
Antikoroziv - Toyota RAV4 2021, Foto 3

Antikoroziv

Toyota u largua nga Rusia, tani duhet të ruajmë atë që kemi, me këtë mendim shkova te antikorozivi i Rafikut. Për gjithçka doli 28900₽ e shtrenjtë apo jo? Në realitetin tonë të ri, mendoj se nuk është e shtrenjtë. Dhe sigurisht që nuk do të dëmtojë. Gjithe te mirat!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
71
25
A ka dikush përvojë me shkurtimin e çelësit të transmisionit manual? - Toyota RAV4 2020, Foto 1

A ka dikush përvojë me shkurtimin e çelësit të transmisionit manual?

A ka dikush përvojë se si të shkurtoni dorezën ose më mirë levën e transmisionit manual?

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
29
Gama turke e produkteve për kujdesin e makinave. - Toyota RAV4 2020, Foto 1
Gama turke e produkteve për kujdesin e makinave. - Toyota RAV4 2020, Foto 2
Gama turke e produkteve për kujdesin e makinave. - Toyota RAV4 2020, Foto 3

Gama turke e produkteve për kujdesin e makinave.

Diten e mire! Unë vizitoj shpesh Turqinë dhe gjithmonë nuk mund ta kaloj departamentin e automobilave në dyqane, sepse gjithmonë ka kaq shumë mallra ... (të gjithë ata që ndjekin makinën do ta kuptojnë) kënaqësinë time 😎

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
47
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2011
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
70
8.Po!Dhe unë kam një makinë!🤓 - Toyota RAV4 2019, Foto 1
8.Po!Dhe unë kam një makinë!🤓 - Toyota RAV4 2019, Foto 2
8.Po!Dhe unë kam një makinë!🤓 - Toyota RAV4 2019, Foto 3

8.Po!Dhe unë kam një makinë!🤓

Sot lexova disa informacione në degën tonë për kopjet në shkallë të gjerë të një ravçiku, mirë, nuk munda të rezistoja! ende shumë i kënaqur me këtë blerje!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 173 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
20
16

Modeli i shkallës rav4

Nëse dikush mbledh

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
101
Dera e pasme nuk hapet. - Toyota RAV4 2020, Foto 1

Dera e pasme nuk hapet.

Ndoshta dikush e kishte, sikur të kishte rënë një lloj mekanizmi brenda dorezës, në fillim doreza hapej nga jashtë çdo herë tjetër, tani jo.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
83
Timoni i ri - Toyota RAV4 2015, Foto 1
Timoni i ri - Toyota RAV4 2015, Foto 2
Timoni i ri - Toyota RAV4 2015, Foto 3

Timoni i ri

Pershendetje te gjitheve bleva nje timon ne kembim te nje te vjeter te ndryshuar ne lekure origjinale me perforim cilesia e shkelqyer eshte kthyer ndjesia e nje makine te re.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
78
Ndrequr - Toyota RAV4 2021, Foto 1

Ndrequr

Gjithçka u riparua, duket si norma, goditën ngjyrën. Në mot me diell, hidhni një vështrim më të afërt.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
74
Dhe dita e punës filloi - Toyota RAV4 2005, Foto 1
Dhe dita e punës filloi - Toyota RAV4 2005, Foto 2
Dhe dita e punës filloi - Toyota RAV4 2005, Foto 3

Dhe dita e punës filloi

Ka bere te gjitha llojet e pastrimit, nderrimin e filtrit te vajit.Dhe filluan ditet e punes.Salloni eshte shume i pershtatshem per transportin e mjeteve dhe materialeve te nevojshme.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 155 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
19
Pushime))) - Toyota RAV4 2016, Foto 1
Pushime))) - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Pushime))) - Toyota RAV4 2016, Foto 3

Pushime)))

Pershendetje te gjitheve!

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
80
Heqja e të panevojshmes - Toyota RAV4 2008, Foto 1
Heqja e të panevojshmes - Toyota RAV4 2008, Foto 2

Heqja e të panevojshmes

Sipas një sistemi të arsyeshëm, TOYOTA vendosi të kryejë hapin "Fshirja e të panevojshmes". Për 11 vjet përvojë dhe pronësi të tre makinave - goma rezervë nuk u desh kurrë. Vendosa, si shumë të tjerë, t'ia lehtësoja jetën derës së pestë - hoqa gomën rezervë në garazh. Në të ardhmen do të jap një provë.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
101

…çdo gjë është e qetë

I dashur Drive2, faleminderit për shqetësimin tuaj, por kjo Toyota po ecën mirë dhe nuk ka asnjë lajm.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2018
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
56

Lajme…

I dashur Drive2, jam mirë, nuk ka lajm. Rav4 është një makinë jashtëzakonisht e mërzitshme për lajme =) Nuk prishet =)

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
53
29
Furçë pluhuri - Toyota RAV4 2019, Foto 1
Furçë pluhuri - Toyota RAV4 2019, Foto 2

Furçë pluhuri

Më e lira për pluhur nga Ozoni, me kapak.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision manual
101