Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë"

2022-02-24
24
  • Toyota RAV4 (I)
  • Toyota RAV4 1995
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 129 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision manual
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
fotofiksimi me metodën tonë dorë-dorë-dorë - Toyota RAV4 1995, Foto 1

Fotofiksimi me metodën tonë dorë-dorë-dorë

Ne nuk kemi shkuar askund për një kohë të gjatë dhe më pas shokët tanë organizuan një udhëtim orientues.
Mjaft e lehtë përsa i përket jashtë rrugës, d.m.th. Mund të shkosh edhe te Rafik.

Natën para konkursit, ngriu dhe balta u bë e fortë)
Si rezultat, për mua ishte një provë, ngarje në shina të ngrira traktori. U zvarrit me shumë kujdes.
Vendi nuk u zu, por ne e shijuam atë + studiuam më nga afër lundrimin.

Barbecue dhe biseda me miqtë është gjithashtu shumë interesante!

Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 2
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 3
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 4
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 5
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 6
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 7
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 8
Orientimi në GPS "Thirrje për herë të parë" - Toyota RAV4 1995, Foto 9

Autori: prostovanzo

Kategoria: udhëtim jashtë rrugës

Shikimet: 88

24

Komentet

0
Shto një koment