Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018

2021-12-14
16
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2018
  • Motor benzine 2.5 l.
  • 180 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 1

Në përgjithësi, situata është kjo kur mora makinën nga porti i Odessa, kontrollova të gjitha nyjet brenda mundësive të mia, shtriva dadot e rrotave, kontrollova vajrat, etj., pastaj u shfaq gumëzhima e një trolejbusi, mirë, unë mendo qendrën, gjithçka mund të jetë edhe pse makina është 18 vjeç, kilometrazhi 20,000 km dhe në Michelin 225/65/17 të re (asgjë me goma) ... Me të mbërritur në Kiev dhe duke kaluar të gjitha vështirësitë e dogana, vërtetimi dhe regjistrimi, vendosa që më duhej të bëja diçka me këtë shpërndarës, domethënë ta zëvendësoja. Shkova me makinë në servis dhe diagnostifikimi tregoi se gumëzhitja (ulërima) vjen nga tufa e rrotave të pasme ... Pasi lexova enciklopedinë time për riparimin e makinave D2)) Kuptova që po gumëzhinte dhe si dukej ... Unë për kushinetën e tufës, është në foto. Bleva NTN Japoni, mbrëmë e ngrita makinën në rekuizita dhe u ngjit per ta nderruar, dhe eshte kur analizimi tregoi qe ka nje tingull dhe ky eshte per 20000 vrapime, Toyota eshte nena e tij, ku eshte cilesia?por oh mire qe ndodh... kushineta e tufes e shtypur ne kushte g arazha dhe mendimi inxhinierik.Dje do e kisha mbledhur por pushova ne mungese izoluese dhe vaj ne kuti marshish, 200 gram rrodhi...rruge te gjitha te qeta miq. Numri i kushinetave NTN 6819

Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 2
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 3
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 4
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 5
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 6
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 7
Pjesë këmbimi në foto: 101905 - Toyota RAV4 2018, Foto 8

Pjesë këmbimi në foto: 101905

Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 9
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 10
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 11
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 12
Ndërrimi i kushinetave të tufës Toyota RAV4 2018 - Toyota RAV4 2018, Foto 13

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
Cilindri i frenave. Boshti i pasmë. Ana e majtë / e djathtë CIFAM, FEBI, METZGER, SACHS, FOKUS 101905

Largësi: 13673 mi. (22000 km.)

Autori: Comerse

Kategoria: thyerje

Shikimet: 52

16

Komentet

0
Shto një koment