Dritë)

2022-03-30
56
61
  • Toyota RAV4 (III)
  • Toyota RAV4 2007
  • Motor nafte 2.2 l.
  • 177 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision manual
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 1

Në përgjithësi, ai shpoi ksenon kudo, në afërsi, PTF, larg, vendosi fenerët origjinalë, dritat e pasme të tonifikuara, dhe pas gjithë kësaj po shkoj në shtëpi nga Murmansk, po bashkangjit një foto të rrugës, në përgjithësi e bëj 'prek askënd, pi një koktej, fillon një rrugë normale e pastruar, le të shtyjmë pantoflën, jam një fëmijë i gjithi në ksenon, me sy të këqij engjëlli, dritat e pasme të lyer, po shkoj diku 170 km / orë, si disa një lloj ferme kolektive më shtyn në byth, të gjithë me pajisje vrapimi, kapele mbi rrota, dënoj kur ai ndezi sinjalin e kthesës, e lë të parakalojë dhe lufta fillon kundër japonezëve kundër gjermanëve (Foltz Passat CC), unë mendoj se do t'i tregoj lokalin Pearl Harbor, shkojme direkt nga kthesa rreth 120, ndez sinjalin e ktheses per ta parakaluar, marshin e 4-t, atlete ne dysheme dhe shkuan, ne pergjithesi, ata shkuan ne nje nivel deri ne 190 , pastaj merr 3500 rpm për mua dhe befas si dreqin, ajo budallallëk mezi mezi si një dreq * ajo fillon të përshpejtohet, dhe ai më lë, në përgjithësi, ai erdhi në garazh, u ul në divan dhe le të thërrasim llogaria e çipit, më parë u tha te marten ne oren 14:00 dhe nje pyetje tjeter eshte kush e njeh sitin apo ku ta gjej ne pergjithesi nje volant, nje turbine qe do te fryje, rrota ne pergjithesi cdo gje qe lidhet me akordimin e motorit) dhe nje njohje. edhe kur foltz majtas hoqi: “a ke karburator?
Në foto:
Nr. 3) vetëm drita
Nr. 4) fenerët + PTF
Nr. 5) fenerët + PTF + Larg
Nga rruga, çuditërisht në ngrica të tilla, unë vetë di të ndez një makinë, kjo është një thikë për zemrën time, por prapëseprapë më duhet, fillon në 5, hera e parë) mirë, Webasto është planifikuar për shkurt) kështu që për të mos munduar motorin)

Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 2
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 3
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 4
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 5
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 6
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 7
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 8
Dritë) - Toyota RAV4 2007, Foto 9

Autori: t050er51rus

Kategoria: të tjera

Shikimet: 94

56
61

Komentet

3
Shto një koment
3
34210 2022-03-30 (00:08)

Çipovka për vitin e ri?!

t
t050er51rus 2022-03-30 (00:16)

, E martë 30) kjo do të jetë një dhuratë për rafchik)

3
34210 2022-03-30 (00:19)

, Do të jetë interesante të dihet rezultati

t
t050er51rus 2022-03-30 (00:22)

, Do të çabonohem menjëherë) dhe një video se si ai do të marrë mbingarkesën, nga 0 në kufi)

S
Skodnic56 2021-04-12 (02:50)

Passat çdo trokitje më të mirë!

t
t050er51rus 2021-04-12 (12:55)

, une nuk e di cfare motorrash kane, por u mbyta pas asaj ere tregtare, ndaj u ngjitem perpjetes ne menyre te barabarte, ndoshta do te kishte edhe me shume rruge, do ta kisha anashkaluar, por ne nje ngushtim te madh, dhe une. as nuk dua të flas për linjat e drejta)

S
Skodnic56 2021-04-12 (13:11)

, Dhe sa kuaj keni?

t
t050er51rus 2021-04-12 (13:12)

, 177, turbodiesel)

S
Skodnic56 2021-04-12 (13:15)

, Dhe duket se kanë dvushki 210 të fortë

t
t050er51rus 2021-04-12 (13:17)

, Dhe nuk ndodh me pak se 210?) Me duket se ka qene pothuaj njesoj si e imja ose pak me shume, vetem se i pelqen te hipe me nafte ne fund, edhe mua me kontrolluan, ne marshin e katert shapken. në dysheme, shtypet në sedilje deri në 3500 rpm, pastaj si shenjë për 3500 kalon, menjëherë lëshon sediljen dhe budallallëk motori fillon të gjëmojë dhe kaq) mirë, naftë me një fjalë)

t
t050er51rus 2021-04-12 (13:18)

, 525 ka filluar me e39 beshkoy ka 175 kf. Unë e tund atë sa më mirë që mundem deri në 170 km / orë, më pas ai më kap, parakalon dhe largohet)

S
Skodnic56 2021-04-12 (13:21)

, Ata kanë 152 dhe 170 kuaj

t
t050er51rus 2021-04-12 (13:22)

, ishte më shumë si 170) por ai nuk shkoi në 210) dhe 152 gjithashtu)

S
Skodnic56 2021-04-12 (13:22)

, Ndoshta)

A
ART687 2021-05-16 (02:25)

, Përshëndetje Seryoga. Më tregoni për furnizimin e ksenonit në rrezen e ulët, çfarë vështirësish kanë dalë? A duhet të hiqen fenerët?

t
t050er51rus 2021-05-16 (02:46)

, Përshëndetje) mirë, po) për të rregulluar me kujdes blloqet, por në fakt gjithçka është e lehtë atje) thjesht futni çipin në çip dhe kjo është ajo) vendosni të dy fenerët me ndërprerje tymi në 40 minuta)

A
ART687 2021-05-16 (02:52)

, Keni nevojë për të shpuar apo prerë ndonjë gjë? Pashë se nuk kishte mbulesa gome si në shumicën e fenerëve. A vendosni vetëm një llambë ksenon dhe vendosni gjithçka tjetër pas fenerit?

t
t050er51rus 2021-05-16 (03:22)

, Sinqerisht, nuk mbaj mend saktësisht, duket se nuk kam prerë asgjë)

A
ART687 2021-05-16 (03:24)

, Kuptohet. Çfarë temperature keni marrë? Unë mendoj se marrin 5000 mijë

t
t050er51rus 2021-05-16 (04:56)

, zgjedhja më optimale) kam 5200 në atë të afërt) marr ksenon MTF, është më i shtrenjtë, por më i besueshëm dhe duket si standard) ndizet më shpejt) dhe xhaketat prej tij qëndrojnë siç pritej)

A
ART687 2021-05-16 (09:03)

, Është e qartë. Dhe ata më rekomandojnë SHO-ME. Ato janë më të lira dhe duken të jenë të cilësisë së mirë.

t
t050er51rus 2021-05-16 (13:46)

, PTF dhe emisioni me rreze të gjatë qëndronin) larg MTF-së, do të thosha se nuk po qëndronin as pranë) MTF-ja po e shikon edhe nga ana, makina qëndron, sikur të ishte një i rregullt, dhe emisioni mi tregon se ata vetë e kanë prishur)

A
ART687 2021-05-16 (13:51)

, Mirë, faleminderit për këshillën. Do të duhet të shihet se cili është çmimi i MTF-së tani

t
t050er51rus 2021-05-16 (13:54)

, ne e kemi kompletin 3500) dhe show mi është 1400 rubla) llambat do të jenë gjithashtu më të shtrenjta në MTF) çipat janë krejtësisht të ndryshëm atje) Unë dua të vendos vetëm mjegulla MTF dhe fenerët në Volvo) nuk e bëj duan të fermë kolektive shfaqje mi)

A
ART687 2021-05-16 (13:59)

, Dhe ne kemi opsionin më të lirë me Slim Blocks 5500 dhe show mi 2500

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:00)

, Është disi e shtrenjtë për ju ...) ne kemi shumë më lirë)

A
ART687 2021-05-16 (14:02)

, Epo, tani po shikoja tregun Yandex, sa do të më kushtojë kompleti i instalimit, së bashku me dorëzimin në Moskë. Tani do të jetë e nevojshme të shikojmë Optima, ata gjithashtu thanë ksenon të mirë

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:04)

, Sapo shikova hella dhe MTF) çmimi është përgjithësisht i shkëlqyeshëm në ferr atje)) kështu që do të vendos MTF më vonë në të ardhmen) dhe pastaj fjalë për fjalë 2-3 ditë më parë një tip më ofroi një shfaqje mi, ai i tërheq zvarrë nga diku, një grup për 1400 rubla)

A
ART687 2021-05-16 (14:08)

, Keni çmime të mira. Tani po mendoj për 3500₽, sigurisht, as që do të mendoja t'i vendosja vetes një MTF

A
ART687 2021-05-16 (14:10)

, Keni dëgjuar për Optima? Dhe pastaj kohët e fundit pashë Technar nga Davidich për botën, dhe atje ai reklamoi gjithçka për Optima

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:11)

, Nëse do të jetoja më afër, do t'ju bëja një shfaqje të blloqeve mi, kam 7 copë të shtrira në garazhin e blloqeve të ndezjes së punëtorëve) kur ksenoni pulsoi ose pushoi së punuari fare në makinat e mëparshme, menjëherë bleva një grup të ri dhe kjo është atë, i hodha llambat, dhe blloqet po punonin në garazh u hodhën) aty thjesht duhet rishikuar) por zakonisht kur të duhen nuk i kujtohen ato, dhe më pas kur blen të bien në sy se ato thjesht shtrihu duke mos bërë asgjë)

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:12)

, Kjo është hera e parë që kam dëgjuar një gjë të tillë, për të qenë i sinqertë) do të duhet të shoh se çfarë lloj ksenoni) por ne jemi larg Davidich, paratë e tij maten në miliona))

A
ART687 2021-05-16 (14:15)

, Epo, është po))))) por disi hasa në një reklamë në lidhje me Optima në Avito dhe diçka nuk ishte një çmim mjaft i shtrenjtë

A
ART687 2021-05-16 (14:17)

, A keni pasur edhe blloqe të holla MTF?

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:18)

, po shkoj te nxjerr Volvon nga garazhi, do te ndezim nje fotosete me nje Audi 100) ketu ai ka nje show, dhe une bleva nje MTF per komshiun) atje, edhe ne foto, mund ta shihni. dallimi është shumë i mirë)

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:18)

, MTF po ka blloqe të hollë)

A
ART687 2021-05-16 (14:20)

, Epo, i keni fshehur diku blloqet e ndezjes apo thjesht i keni fiksuar nën kapuç?

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:24)

, Ngjita fenerët në atë të largët në fund) dhe e ngjita në atë të afërt me shirit të dyanshëm në trup)

A
ART687 2021-05-16 (14:30)

, Epo, nëse hapni kapuçin, a mund t'i shihni blloqet? Nuk kishit as lavatriçe, apo jo?

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:33)

, Blloqet mund të shiheshin vetëm kur hoqët fenerin) nuk kishte rondele))

A
ART687 2021-05-16 (14:33)

, Po mendoj të fshihem diku që të mos rrinë blloqet nën kapuç. Për momentin po kërkoja MTF në Moskë në Avito, hasa në një reklamë MTF për 3500 rubla, por sigurisht që duhet të telefononi këtu, çmimi mund të jetë krejtësisht i ndryshëm

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:33)

, Këtu është 3500 është ende çmimi normal për MTF)

A
ART687 2021-05-16 (14:35)

, Epo, po, për këtë çmim, sigurisht që do ta konsideroja MTF

t
t050er51rus 2021-05-16 (14:37)

, Epo, nuk do të shqetësohesha as me shfaqjen mi, por bleva llamba të zakonshme të mira) mi show do ta bëjë tayotën tuaj nga larg, legen i djalit))

A
ART687 2021-05-16 (14:43)

, 😄😄😄😄😄faleminderit Seryoga për këshillën. Atëherë do të kërkoj ose ksenon MTF ose thjesht do të vendos halogjenë edhe MTF

t
t050er51rus 2021-05-16 (18:53)

, duhet të shikoni llambat në makinë, ka disa lloj llambash, ato shkëlqejnë kështu që ksenoni nuk është i nevojshëm)

A
ART687 2021-05-17 (04:37)

, Kam gjetur edhe llamba MTF dhe mbi to shkruhet edhe ngjyra 5000k

t
t050er51rus 2021-05-17 (06:34)

, Janë ato që unë mendoj se mund të hipni në trotuar të lagësht me prekje)

A
ART687 2021-05-17 (07:12)

, A shkëlqeu MTF normalisht në trotuarin e lagësht? Më binde, tashmë kam filluar të kërkoj pikërisht mtf

t
t050er51rus 2021-05-17 (09:25)

, Ju vendosni ksenon MTF, pas atyre të zakonshme, do të ketë një dëshirë për të hipur vetëm gjatë natës)))

A
ART687 2021-05-22 (07:01)

, Përshëndetje Seryoga, ju lutem më tregoni se si të paguaj intervalin e ndryshimit të vajit? Dhe kjo sapo u shfaq.

t
t050er51rus 2021-05-22 (07:15)

, Përshëndetje) ju e hidhni TRIP A në shpejtësimatësin në 0 km, fikni makinën plotësisht, mbani të njëjtin buton që rivendosni dhe ndizni ndezjen me dorën tjetër dhe e mbani atë ndërsa rivendosja është në proces) ju do të shoh) shkruani se si e bëni atë)

A
ART687 2021-05-22 (07:18)

, Faleminderit shumë, bëra gjithçka mirë👍🏻

A
ART687 2021-05-22 (07:27)

, Dhe në lidhje me ksenon, a keni një çmim prej 3500 rubla në Murmansk, apo e keni mësuar këtë për një kohë të gjatë?

t
t050er51rus 2021-05-22 (07:44)

, Do të shkoj në punë pas pushimeve, do të telefonoj në DRL dhe do të zbuloj se sa kushton MTF) në nëntor ishte 3500)

A
ART687 2021-05-22 (07:49)

, Një çmim i mirë, sigurisht, për një çmim të tillë as që do të hezitoja. Dhe ai na kërkoi 7500 rubla dhe çmimi më i ulët në Moskë është 5600 rubla

t
t050er51rus 2021-05-22 (07:56)

, I shtrenjtë, shumë i shtrenjtë))

A
ART687 2021-05-22 (08:01)

, Pra, mund të ma dërgoni me postë në parcelë? Unë do të jem shumë mirënjohës. Unë mund të vendos para në kartën tuaj.

t
t050er51rus 2021-05-22 (08:29)

, Më njoftoni kur) atëherë do të shkruajmë) nëse kjo nuk është një pyetje)

A
ART687 2021-05-22 (08:56)

, NE RREGULL!

m
mydingdingdong 2021-04-06 (12:30)

Ndoshta atëherë duhet të mendoni nëse keni makinën që ju nevojitet?