Monitor i kamerës me pamje të pasme

2022-02-24
70
  • Toyota RAV4 (III)
  • Toyota RAV4 2008
  • Motor benzine 2.4 l.
  • 170 kuaj fuqi
  • Me rrota të përparme
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Monitor i kamerës me pamje të pasme - Toyota RAV4 2008, Foto 1

Ndoshta dikush do të ketë nevojë për opsionin tim (ndoshta, ndoshta 😀) për të instaluar një monitor për kamerën.
Blerë, çmontuar, zgjodhi një kënd dhe 2 shirit ngjitës të vjetër

Monitor i kamerës me pamje të pasme - Toyota RAV4 2008, Foto 2
Monitor i kamerës me pamje të pasme - Toyota RAV4 2008, Foto 3

Largësi: 59043 mi. (95000 km.)

Autori: loveisca

Kategoria: të tjera

Shikimet: 103

70

Komentet

0
Shto një koment