Unë shes

2022-02-24
43
  • Toyota RAV4 (I)
  • Toyota RAV4 1998
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 128 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision manual
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Unë shes - Toyota RAV4 1998, Foto 1

fatkeqsisht duhet te shesesh, makina eshte ne gjendje te rregullt, gjithcka funksionon, plus pjese kembimi, motorri, kambio manuale, trasfere, disqe, kambio, motorr, gjenerator, komplet goma vere ne rimze, e keshtu me radhe gjerat e vogla ka diçka, ndoshta dikush është i interesuar

Unë shes - Toyota RAV4 1998, Foto 2
Unë shes - Toyota RAV4 1998, Foto 3
Unë shes - Toyota RAV4 1998, Foto 4

Largësi: 194158 mi. (312400 km.)

Autori: 333evgeniy

Kategoria: të tjera

Shikimet: 26

43

Komentet

0
Shto një koment