Pyetje dhe diskutime Toyota Rav4

Antikoroziv - Toyota RAV4 2020, Foto 1
Antikoroziv - Toyota RAV4 2020, Foto 2
Antikoroziv - Toyota RAV4 2020, Foto 3

Antikoroziv

Pershendetje te gjitheve!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
25
Modeli RAV4 në shkallën 1/43 - Toyota RAV4 2004, Foto 1
Modeli RAV4 në shkallën 1/43 - Toyota RAV4 2004, Foto 2
Modeli RAV4 në shkallën 1/43 - Toyota RAV4 2004, Foto 3

Modeli RAV4 në shkallën 1/43

Bleva me raste një kuti të rrallë nga seritë japoneze nga hashet.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2004
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
11

DEKLARATA ZYRTARE E TOYOTA MOTOR EUROPE: TOYOTA PËRFUNDON PRODHIMIN E MAKINAVE NË RUSI

Mirëmbrëma, kolegë! Nëse mund ta quani të sjellshëm (((Sot u trondita pak nga njoftimi zyrtar në media për largimin e TOYOTA nga Rusia. Shkova në faqen e internetit të kompanisë dhe pashë këtë:

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2018
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision manual
39
44
Trungu (dyshemeja) nga restayl. Toyota. - Toyota RAV4 2014, Foto 1
Trungu (dyshemeja) nga restayl. Toyota. - Toyota RAV4 2014, Foto 2

Trungu (dyshemeja) nga restayl. Toyota.

-Ky disk është dashur të dilte një vit më parë kur u bë, por dembelizmi është një gjë e tillë…

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2014
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 147 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
59
Heqja e katalizatorit - Toyota RAV4 1998, Foto 1
Heqja e katalizatorit - Toyota RAV4 1998, Foto 2
Heqja e katalizatorit - Toyota RAV4 1998, Foto 3

Heqja e katalizatorit

Jam i habitur që është ende në këmbë fare.

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1998
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 129 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
32
Instalimi i Webasto Toyota Rav 4 - Toyota RAV4 2019, Foto 1
Instalimi i Webasto Toyota Rav 4 - Toyota RAV4 2019, Foto 2
Instalimi i Webasto Toyota Rav 4 - Toyota RAV4 2019, Foto 3

Instalimi i Webasto Toyota Rav 4

Përshëndetje të gjithëve, vendosa të shkruaj një raport të shkurtër për instalimin e parangrohësit Webasto, pasi në Veri nuk mund të shkosh askund pa të (mendoj se nuk është e përshtatshme të kesh një kazan elektrik për një makinë të tillë). Unë mendoj se Webasto do të paguajë shpejt për shkak të faktit se burimi i motorit do të rritet dhe karburanti do të shpenzohet shumë herë më pak sesa nëse ngrohja do të bëhej në punë. Dhe kështu, para se të blini një makinë, para është lënë mënjanë për blerje dhe instalim. Ngrohësi u instalua gjatë rrugës për në shtëpi (prill 2021) në Republikën e Udmurtia, fshatin Sigaevo (më parë, bashkëshortët instaluan "Webasto" në makinë atje). Dhe kështu makina u dha për instalim në mbrëmje, dhe në mëngjes gjithçka ishte gati. Një ngrohës u ngjit gjithashtu në panelin e alarmit për fillimin në distancë. Gjate dimrit mund te them qe "Webasto" ka punuar perfekt (bateria qe vinte me makinen nga linja e montimit eshte nderruar sepse nuk eshte nxjerre). Në përgjithësi, jam shumë i kënaqur me ngrohësin.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
76

Pasqyrë toyota rav 4

Ditë të mbarë për të gjithë

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 180 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
79
Pyetje për vajin e motorit - Toyota RAV4 2007, Foto 1

Pyetje për vajin e motorit

Pershendetje te gjitheve.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
102
35
Ishte një histori e mirë... - Toyota RAV4 2006, Foto 1
Ishte një histori e mirë... - Toyota RAV4 2006, Foto 2

Ishte një histori e mirë...

Është koha për të vazhduar - Rav është shitur.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2006
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
87
Pesëmbëdhjetë. benzina e 100... - Toyota RAV4 2020, Foto 1

Pesëmbëdhjetë. benzina e 100...

Pershendetje te gjitheve!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
93
43
Ose ndoshta jo… - Toyota RAV4 2002, Foto 1

Ose ndoshta jo…

Pershendetje te gjitheve! Pasi dëgjuam të gjitha mendimet e miqve dhe të afërmve, u vendos që makina të mbahet në shitje edhe për një javë, dhe më pas të lihet makina dhe mesa duket të vazhdojë përmirësimet e mëtejshme 🤪Për përmirësimet, shoh vetëm 3 aspektet e mbetura: Frenat, manual transmetimi dhe ndoshta montoni një motor "të ri" 1zz në falsifikim)) ) Kërkesa për një makinë është shumë e ulët, për shkak të timonit të djathtë dhe të vitit të vjetër, si dhe për një dashnor makinash në akordim)))) Atje nuk ka qene asnjehere deshire e forte per te shitur nje makine, makina eshte e gjalle, jo e kalbur pa defekte dhe probleme, makina eshte e dyta ne familje dhe jo e bezdisshme, thjesht kerkoj me shume, por mesa duket ka 3 makina ne familje)) ) Më tej, më shumë! Gjithçka mirë dhe akorduese! ✋✋

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2002
 • Motor benzine 1.8 l.
 • 125 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision automatik
98

Pyetje rreth elementeve të pasqyrës

Të gjitha të mirat, kam pyetje në lidhje me elementët e pasqyrës, kam një amerikan dhe elementët e pasqyrës janë të ndryshëm në zmadhim. Nga ana e shoferit, ajo rritet, dhe nga ana e pasagjerit, zvogëlohet, dhe ndonjëherë nuk është shumë e përshtatshme për të ndryshuar korsinë në anën e majtë. rritet dhe nuk është menjëherë e qartë nëse jam duke prerë në pjesën e pasme të një makine në lëvizje, jo shumë kohë më parë hipa në një corolla spasio dhe vura re elementët e tyre të pasqyrës dhe janë shumë komode për sa i përket këndit të shikimit dhe janë shumë të ngjashëm në madhësi te rafiku

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2003
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision automatik
85
Ndërrimi i fshirëseve - Toyota RAV4 2016, Foto 1
Ndërrimi i fshirëseve - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Ndërrimi i fshirëseve - Toyota RAV4 2016, Foto 3

Ndërrimi i fshirëseve

U ndërruan fshirëset kur filloi sezoni i shirave

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
13

Unë do të blej dritat e kapakut të bagazhit

Askush nuk shet fenerë në kopertinë?

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
82
Perde në bagazh - Toyota RAV4 2016, Foto 1
Perde në bagazh - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Perde në bagazh - Toyota RAV4 2016, Foto 3

Perde në bagazh

Meqenëse e mora makinën pa perde në bagazh, duhet urgjentisht ta rregulloj, megjithëse nuk drejtoj asgjë atje, por duhet të jetë atje si një fabrikë

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Makinë me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
75