Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA)

2021-06-04
25
47
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2016
  • Motor benzine 2.5 l.
  • 180 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 1

Përshëndetje të gjithëve, miq)))
Prej kohësh kam dashur të provoj filmin termik të xhamit të përparmë me dritë të thellë. Përshtypjet më pozitive, përzënë mjaftueshëm ditë e natë. Filmi nuk ndërhyn fare me vozitjen. Nuk përthyhet, nuk shtrembëron realitetin. Është neutral, duket sikur kalon sipas GOST. Ngjyrosjet japin një garanci))) Pasdite, e vendosa posaçërisht makinën në diell, mbase nuk e vlerësova saktë, por dukej se paneli nuk u nxeh fare.
Makina filloi të perceptohej ndryshe.
Duket e mrekullueshme live. Pas takimit me policinë e trafikut, unë patjetër do të çabonohem;)
Shikoni dhe komentoni, mendoj se ka diçka për të diskutuar)))
www.ultravisionfilm.ru/#!...a-vision-dep-light/s1igzh

Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 3
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 4
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 5
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 6
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 7
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 8
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 9
Kontrolli i diellit me ngjyrë (prodhuar në Indi), drita e thellë e xhamit të përparmë (prodhuar në SHBA) - Toyota RAV4 2016, Foto 10

Largësi: 131 mi. (210 km.)

Autori: SoberPatriot

Kategoria: stilimi

Shikimet: 68

25
47

Komentet

11
Shto një koment
S
Skazka086 2021-10-17 (04:07)

Epo si kanë qenë takimet me homoseksualët?!

S
SoberPatriot 2021-10-17 (04:28)

, Nuk ka pasur probleme As të ngrirë asnjëherë Duhet te pyes ;)

D
DradNout 2021-06-11 (10:49)

po ato anësoret e përparme?

A
AKula01 2021-06-07 (20:42)

Kam dëgjuar që nëse shikon në distancë përmes xhamit të përparmë me këtë film, rruga duket sikur noton, e shtrembëruar ... nuk e ke një të tillë? Dhe si është me të gjatë natës?

S
SoberPatriot 2021-06-08 (13:41)

, Gjithçka është e mrekullueshme! Asgjë nuk noton dhe noton larg;) E vetmja gjë nuk është një aureolë e madhe nëse dielli shkëlqen direkt në sy, nuk e kam provuar me syze!

d
dvol 2021-06-06 (04:52)

Aty dhe kaq qelqi termik

S
SoberPatriot 2021-06-07 (03:29)

, Po, dhe tani termal në katror;) Nuk u bë më keq!

D
DradNout 2021-06-11 (10:48)

, ku është athermal? në të gjitha kompletet? nga eshte infa

d
dvol 2021-06-11 (11:20)

, Në specifikimin tim, ishte se syzet ishin termike në një rreth, dhe ato të pasme ishin të ngjyrosura në masë me një varje, nuk mbaj mend sa.

D
DradNout 2021-06-11 (11:21)

, Ahh. Dhe çfarë është pajisja? Të gjitha syzet e mia janë të lehta

d
dvol 2021-06-11 (12:59)

, Nuk e mbaj mend saktësisht, as premium, as prestigj. Drita e xhamit të përparmë AS0, ana e përparme AS1, e pasme AS2 plotësisht e errët.

D
DradNout 2021-06-11 (13:12)

, I ftohtë. Por ju keni Rav-in e 3-të. Dhe këtu nuk ka të tillë

d
dvol 2021-06-11 (14:54)

, Ne po dërgojmë në rajone të ndryshme, për Moldavinë ka të lyera në magazinë.

D
Dangers 2021-06-05 (04:04)

Trupi i pare i Rafit qe me pelqen, te tjerat ishin makina te zbehta per amvisat =) Toner krediti, policet do te leshojne 100%

S
SoberPatriot 2021-06-05 (05:16)

, ))))

Z
ZURABb 2021-06-05 (04:00)

Sigurisht që ata krijuan një makinë shumë të bukur!

S
SoberPatriot 2021-06-05 (05:16)

, Keshtu mendoj edhe une ;)

v
vovan-tlt 2021-06-05 (02:02)

Në mënyrë të bukur! Por sipas GOST, balli nuk do të kalojë.

S
SoberPatriot 2021-06-05 (02:21)

, Faleminderit, edhe unë kështu mendoj Duket se po marrim frymë normalisht!

v
vovan-tlt 2021-06-05 (02:24)

, Kjo eshte mire. Ne kapim hirin nga e majta e largët ... Vetëm në xhami të bardhë kalon, dhe kështu teprica është 3/5% ...

S
SoberPatriot 2021-06-05 (02:52)

, Përtej Uraleve është një Rusi tjetër!;)

a
art174 2021-06-05 (05:46)

, sipas GOST, dua të mbështjell ballin, a ka filmi ndonjë hije nga brenda?

S
SoberPatriot 2021-06-05 (16:47)

, I pa parë!

S
Silver66 2021-06-04 (20:30)

Hije e ftohtë!

S
SoberPatriot 2021-06-05 (01:42)

, Faleminderit;)

R
Rapid-Nsk 2021-06-04 (20:06)

Petya është e mrekullueshme, por shkruaj për mua me një avari :) athermalkoy vetëm ballin, apo xhamin e përparmë, gjithashtu, dhe e ngjiti mbrapa, markën dhe transmetimin?

S
SoberPatriot 2021-06-04 (21:19)

, Drita e thellë e Atermalka është e vetme Para 50% e marre si dhurate 5% e pasme Si kanalizime të përparme ashtu edhe të pasme www.drive2.ru/b/2055079/

R
Rapid-Nsk 2021-06-04 (21:30)

, dhe le të themi avantazhet e tij ndaj 3M, apo një mistik? në çmim, në cilësi?

s
super666666 2021-06-04 (23:49)

, Epo, nuk prisni një efekt kaq të fortë nga ai drejtpërdrejt, ai thjesht nxehet më gjatë dhe nuk lejon rrezet e dëmshme të kalojnë, diçka si kjo

S
SoberPatriot 2021-06-05 (01:51)

, nuk ka mrekulli ;)

S
SoberPatriot 2021-06-05 (02:54)

, Nuk e di, Igor

S
SoberPatriot 2021-06-05 (02:54)

, Mistik, përgjithësisht skorje!

R
Rapid-Nsk 2021-06-05 (03:23)

, po flet per Mistique Light? Po, duket se nuk e ngasin me makina të lira

R
Rapid-Nsk 2021-06-05 (03:36)

, edhe ti nuk e mbaron, nuk besoj se nuk e ke studjuar me pare kete ceshtje, apo nuk kishte ndonje budallalleqe tjeter? :))

s
super666666 2021-06-05 (03:59)

, Kjo ndodh, thjesht jo në këtë rast ndoshta))))

c
chines 2021-06-05 (04:50)

, Ky është një nga serialet mistike me 83% - kam të njëjtin mistik komforti klimatik, gjithashtu 83% por ka një ngjyrë blu më të theksuar. Mysafiri nuk kalon, për mysafirin drita e zakonshme. 3M nëse origjinali, një rend i madhësisë më i lartë! Si në çmim ashtu edhe në cilësi.

c
chines 2021-06-05 (04:51)

, Pra, ky është i njëjti mistik :))) me të njëjtat numra! Përveç blusë së ndezur. Dhe fakti që edhe mistik edhe skorje e thellë! - Jam plotësisht dakord!

R
Rapid-Nsk 2021-06-05 (04:54)

, A ka një kopje apo thjesht një false?

c
chines 2021-06-05 (04:57)

, Në 3M? Cfare nuk ndodh :) I njëjti mistik ndodh. Në pranverë, do të ringjis edhe në thellë, jam lodhur nga rehatia e klimës.

S
SoberPatriot 2021-06-05 (04:58)

, Koreanët tani janë shumë në zhvillim!

c
chines 2021-06-05 (04:59)

, Po, tani shumë që po zhvillohen, ndryshe nga ne. Dhe kjo është e trishtueshme!

r
rebbya 2021-06-04 (18:26)

SHUMË E BUKUR, TONIM I MADH

S
SoberPatriot 2021-06-04 (21:20)

, Faleminderit, e dua gjithashtu ;)

Shto një koment