Ndryshimi i stilit të Toyota Rav4

Restaurimi i restaurimit të fenerëve - Toyota RAV4 2006, Foto 1
Restaurimi i restaurimit të fenerëve - Toyota RAV4 2006, Foto 2
Restaurimi i restaurimit të fenerëve - Toyota RAV4 2006, Foto 3

Restaurimi i restaurimit të fenerëve

Nga fotoja vetem rezultati kam bere pikerisht nje vit me pare ne sherbim nderrimin e lenteve te rregullta me LED Aozum 3+.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2006
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
62
Ndize në prizë - terminali i baterisë - Toyota RAV4 2016, Foto 1
Ndize në prizë - terminali i baterisë - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Ndize në prizë - terminali i baterisë - Toyota RAV4 2016, Foto 3

Ndize në prizë - terminali i baterisë

Kam gjetur një prizë në - terminal, pasi nuk është nga fabrika

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
67
Qilim në kutinë e dorezave - Toyota RAV4 2020, Foto 1
Qilim në kutinë e dorezave - Toyota RAV4 2020, Foto 2
Qilim në kutinë e dorezave - Toyota RAV4 2020, Foto 3

Qilim në kutinë e dorezave

E ngjita mbi ndarjen e dorezës me Carpet, ndonjëherë kishte një zhurmë nga ndarja e dorezës, vendosa të heq qafe këto tinguj.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
70
Ndërrimi i timonit dhe gjërat e vogla me Aliun - Toyota RAV4 2013, Foto 1
Ndërrimi i timonit dhe gjërat e vogla me Aliun - Toyota RAV4 2013, Foto 2
Ndërrimi i timonit dhe gjërat e vogla me Aliun - Toyota RAV4 2013, Foto 3

Ndërrimi i timonit dhe gjërat e vogla me Aliun

Ditë të mbarë, të dashur lexues.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision manual
63
30
Dyshekë eva 3D - Toyota RAV4 2008, Foto 1
Dyshekë eva 3D - Toyota RAV4 2008, Foto 2
Dyshekë eva 3D - Toyota RAV4 2008, Foto 3

Dyshekë eva 3D

I mirëpres kategorikisht të gjithë! Për një kohë të gjatë ekzistonte një ide për një zëvendësim të plotë të qilimave, sepse. tapeti i shoferit, si zakonisht (edhe në makinën e mëparshme) ishte shpuar me një takë femër. Pas një kërkimi jo shumë të gjatë, zgjedhja ra në faqen e prodhuesit komatto.com me të njëjtin emër. Në korrik, u bë një porosi, u paguan 4299 rubla dhe pas një kohe u mor porosia.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
29
Kundër shiut - Toyota RAV4 2015, Foto 1
Kundër shiut - Toyota RAV4 2015, Foto 2
Kundër shiut - Toyota RAV4 2015, Foto 3

Kundër shiut

Unë pashë gjatë rrugës në çmimin fiks kundër shiut për 79 rubla, i shtrenjtë dhe i provuar (sipas shokëve të skuadrës) nuk guxova të blija (etiketa e çmimit është në rajonin prej +/- rreth 1000 rubla) Tani është sezoni per te tilla gjera e pash kete vendosa ta provoj lava xhamat, feneret, dritat, pasqyrat, aplikuar sipas udhezimeve, do testoj, çregjistrohem.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
102
Fortus - Toyota RAV4 2017, Foto 1
Fortus - Toyota RAV4 2017, Foto 2
Fortus - Toyota RAV4 2017, Foto 3

Fortus

Pershendetje te gjitheve ! Disi tregtari vendosi një bllokim manual të transmisionit në Corolla! Për një kohë të gjatë doja të paktën të mbroja Rav 4 me diçka, në internet, përsëri u përplasa me mbrojtjen e transmetimit automatik dhe bllokimit të kapakut. Po, po, unë kuptoj gjithçka, mund të hapësh nuk ka probleme, por përsëri, kjo është koha, duhet të jesh gati për këtë dhe jo të gjithë duan të përfshihen, është më e lehtë të kalosh në një makinë tjetër! Me pak fjalë, kam instaluar një bllokues në transmetimin automatik. kushton 12t.r. + instalim ofrohet 4.500 . (por unë kam gjithçka dhe e bëra vetë). Plotësisht i gjithë grupi - kokat e shkuljes, çelësat e përfshirë, udhëzimet! Kam dëgjuar se mund ta anashkalosh edhe atë! (hiqni panelin plastik dhe tërhiqni kabllon e transmisionit automatik - por nuk ishte aty. ky kabllo kalon në tub, nuk mund t'i afroheni), është më e lehtë të shponi larvën - por është gjithashtu me një lloj prej aliazhi.vrima plastike per bllokues t prereses nen larve kryesore! - Nuk ishte e vështirë! )) Në përgjithësi, të paktën pak, por besueshmëri - për të qetësuar shpirtin! - Gjëja kryesore është! fat dhe fat të gjithëve! - Kujdesuni për makinën tuaj!

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2017
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
45
Kompleti i trupit Aero Sport RAV4 SXA11 pjesa 1 - Toyota RAV4 1999, Foto 1
Kompleti i trupit Aero Sport RAV4 SXA11 pjesa 1 - Toyota RAV4 1999, Foto 2
Kompleti i trupit Aero Sport RAV4 SXA11 pjesa 1 - Toyota RAV4 1999, Foto 3

Kompleti i trupit Aero Sport RAV4 SXA11 pjesa 1

Përshëndetje të gjithëve 👋🏿👋🏿👋🏿

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1999
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 128 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
14
PTF e lehtë nga MTF - Toyota RAV4 2017, Foto 1
PTF e lehtë nga MTF - Toyota RAV4 2017, Foto 2
PTF e lehtë nga MTF - Toyota RAV4 2017, Foto 3

PTF e lehtë nga MTF

Jo shumë kohë më parë instalova PTF nga MTF. Shumë i kënaqur me mënyrën se si shkëlqejnë, një shtesë e shkëlqyeshme për rrezet e ulëta. Vendosi të tregojë vizualisht se si shkëlqejnë.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2017
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
92
LED në të kundërt - Toyota RAV4 2016, Foto 1
LED në të kundërt - Toyota RAV4 2016, Foto 2
LED në të kundërt - Toyota RAV4 2016, Foto 3

LED në të kundërt

Vendosa të zëvendësojë llambat në pjesën e pasme me LED

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
53
 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2004
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
72
40
Korniza RCS - Toyota RAV4 2014, Foto 1
Korniza RCS - Toyota RAV4 2014, Foto 2

Korniza RCS

Kam porositur korniza plastike RCS Light. Instalimi i kornizave zgjati 5 minuta. Ata duken të shkëlqyera!

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2014
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision manual
59
18
Antikromi - Toyota RAV4 2018, Foto 1
Antikromi - Toyota RAV4 2018, Foto 2
Antikromi - Toyota RAV4 2018, Foto 3

Antikromi

Pershendetje te gjitheve !

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2018
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision automatik
95
Llambat LED në të kundërt 💡🛠 🇮🇹 - Toyota RAV4 2013, Foto 1
Llambat LED në të kundërt 💡🛠 🇮🇹 - Toyota RAV4 2013, Foto 2
Llambat LED në të kundërt 💡🛠 🇮🇹 - Toyota RAV4 2013, Foto 3

Llambat LED në të kundërt 💡🛠 🇮🇹

Një ditë më parë hasa një temë me llambat LED në të kundërt, megjithëse në TLC Prado 150 😉, më pëlqeu dhe vendosa t'i instaloj edhe këto. Porositur, marrë dhe instaluar. Të afërmit ishin Toshiba 🇯🇵, W16W.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
9
Kalibrat e lyerjes - Toyota RAV4 2016, Foto 1
Kalibrat e lyerjes - Toyota RAV4 2016, Foto 2
Kalibrat e lyerjes - Toyota RAV4 2016, Foto 3

Kalibrat e lyerjes

Vendosa ta ktheja kalipanin në normalitet, pasi dukeshin sikur ishin në një gjendje të neveritshme. Për të filluar, pastrova gjithçka me një furçë, e lyeva me yndyrë dhe e lyeva me argjend nga një shishe.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
57