Sigurimi Toyota Rav4

Një tjetër sigurim - Toyota RAV4 2004, Foto 1
Një tjetër sigurim - Toyota RAV4 2004, Foto 2
Një tjetër sigurim - Toyota RAV4 2004, Foto 3

Një tjetër sigurim

Përshëndetje të gjithëve, ka kaluar një vit tjetër i posedimit të një makine, që do të thotë se është koha për të rinovuar politikën OSAGO. Zbritja maksimale tashmë është arritur, kështu që nuk kam llogaritur në uljen e çmimit, si rezultat, shuma doli të jetë pak më shumë se vitin e kaluar. Sipas siguruesit, çmimi është rritur që në korrik, po ta dija do ta kisha nxjerrë më herët. Këtë herë unë rregullova gjithçka nga distanca, përmes WhatsApp.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2004
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
59
 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
24

Filmi pas një aksidenti

Zhinka mori një aksident, pak modest, por mjaftueshëm, duke qenë se feneri kushton 100 tr. Shkova për ski, mora një telefonatë, godas makinën, them shiko dëmin dhe vendos. Ishin disi te vogla dhe benin euro, erdha dhe llogarita, gjeta nje njeri, ia dhashe demtimin dhe makinen ne poste, si rrjedhoje nuk ka pjese kembimi qe ne shkurt, pranova ta blej vete. E ruajta edhe për sigurim)

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
95
CASCO e përditësuar - Toyota RAV4 2019, Foto 1

CASCO e përditësuar

Për një javë mendova, përdredha, ktheva në kokën time opsione të ndryshme nga seria "po sikur" ... Vendosa - nuk kishte.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
70
23

Sigurimi KASKO - i zgjatur?

Pershendetje te gjitheve! Unë jam duke udhëtuar nëpër Karelia, mendoj se si të vendos një postim interesant në makinë ... zilja e telefonit.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
65
17
OSAGO - Toyota RAV4 2004, Foto 1

OSAGO

Ai siguroi makinën dhe mbeti i shtangur nga pakujdesia e siguruesve. Por çfarë të bëni, duhet të hiqni dorë, por ata thonë se praktikisht nuk ka inflacion?

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2004
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
7
Përvjetor - Toyota RAV4 2015, Foto 1
Përvjetor - Toyota RAV4 2015, Foto 2
Përvjetor - Toyota RAV4 2015, Foto 3

Përvjetor

Ditë të mbarë për të gjithë.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
14
20
KBM u kthye - Toyota RAV4 2010, Foto 1

KBM u kthye

Të gjitha duart nuk arritën për t'u marrë me këtë çështje, ata e ulën KBM-në time në një fillestar dhe ishte e barabartë me 1, por rezulton se u deshën rreth 15 minuta për të bërë biznes falë një artikulli nga Sanya990 www.drive2.ru/c /451527920037397338/ bëri gjithçka siç përshkroi në artikullin e tij dhe oh, një letër lumturie në dy javë nga kompania e sigurimeve vjen për të marrë para të tepërta për sigurimin dhe KBM për të dhënat e specifikuara është 0.5. E bëra në 3 mënyra përmes faqes së internetit të bankës qendrore.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2010
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 158 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
27
Punët e para - Toyota RAV4 2008, Foto 1

Punët e para

Më në fund u ktheva në shtëpi dhe shkova menjëherë të siguroja të dashurin tim atë ditë! Sigurimi ne Alpha kushton 10000 + 1000 inspektim. Unë jam tashmë një person me përvojë në këtë biznes, kështu që të gjitha dokumentet u mblodhën dhe regjistrimi zgjati rreth një orë. Epo, sot është blerë një bateri e re, sepse natën kemi ngrica të mira, por kemi një bateri të vjetër. Mora një markë të thjeshtë Topla për 65 A/h -5900r

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
98
...si gjithë të tjerët... - Toyota RAV4 2003, Foto 1

...si gjithë të tjerët...

Ashtu si të gjithë pronarët e makinave duhej të shpenzonin para për sigurime.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2003
 • Motor benzine 1.8 l.
 • 125 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision automatik
87
Sigurimi, kartela diagnostike dhe regjistrimi - Toyota RAV4 2003, Foto 1

Sigurimi, kartela diagnostike dhe regjistrimi

Të shtunën me datë 02.12.17 shkova në filialin e “Reso” për të bërë sigurime. Ka dy punonjës atje: njëra, do të them këtë, është flokëkuqe, e dyta është e errët. Këtu me të parën ka gjithmonë disa probleme. Ai thotë: “Më jep një kartë diagnostike”. E kuptova - dreqin, por nga gëzimi harrova të marr kartën e diagnostikimit nga Shitësi! "Mirë," thotë flokëkuqja, "do të shikoj bazën tani." Për disa arsye, baza nuk funksionoi (as nuk u befasova nga kjo - gjithmonë ka disa probleme me këtë flokëkuqe), kështu që ai refuzoi të lëshonte sigurim. Unë telefonoj Shitësin, ai përgjigjet: "çështja është në kartën time diagnostikuese, nëse është e vlefshme deri më 14.12.17 - blej një kartë me një politikë në internet, në faqen e internetit të gasko, unë blej gjithmonë atje". Hmm ... Në të vërtetë: çmimi i kartës atje kur porositni një politikë në të njëjtën kohë është 690 rubla. kundrejt 1500, që zakonisht paguhet për diagnostikimin. Kam porositur, një korrier falas solli OSAGO nga Reso dhe një diagnostikues.Kam kontrolluar bazat e të dhënave - të gjitha doket janë në bazat e të dhënave.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2003
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
67
Tarifa vjetore për përdorimin e makinës - Toyota RAV4 2003, Foto 1

Tarifa vjetore për përdorimin e makinës

Përshëndetje, të dashur lexues, ka kaluar edhe një vit nga jeta jonë së bashku me RAVchik dhe, siç e kërkon legjislacioni ynë, kemi lëshuar një tjetër sigurim për vitin 2017. E kam lëshuar nga 01/03/17, deri në vitin e ri jam ende në punë, dhe ka pushime, as ju nuk do të shkoni askund))), ju më kuptoni. Shuma totale për babain tim dhe unë ishte 5073.38 rubla.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2003
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
79
KASKO / OSAGO - Toyota RAV4 2019, Foto 1

KASKO / OSAGO

Mirëmbrëma, shokë!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
49

Një tjetër sigurim OSAGO

Është koha për një pagesë tjetër sigurimi. Me 150 kf numërohen 9800r. - 50% zbritje për mua, për babanë dhe gruan time. 4900 r. + komision për plotësimin dhe hyrjen në PCA 990 rubla. + inspektim teknik 600 rubla. Këtë herë u shpëtova nga fazat speciale, por 990 ishte akoma i shkëputur))

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
54
Sigurimi per vitin 2019 - Toyota RAV4 2015, Foto 1

Sigurimi per vitin 2019

Përshëndetje! Këtu vjen momenti i shumëpritur. E shumëpritur, sepse misteri ishte se sa do të rritet shuma e sigurimit pas një aksidenti (Unë jam fajtori), për të cilin shkrova një postim të veçantë ...

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor dizel 2.2 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
81