Priza kangjella

2021-12-14
63
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2018
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 149 kuaj fuqi
  • Me rrota të përparme
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Priza kangjella - Toyota RAV4 2018, Foto 1

Përshëndetje!
Gjithsesi, kush kërkon gjithmonë gjen!
Faleminderit të gjithëve që ndihmuan dhe faleminderit Pasha që ma dërgoi, faleminderit!
Problemi me prizat e kangjellave është mbyllur.
Ditën tjetër qëlloj dhe ia dërgoj blerësit!

Priza kangjella - Toyota RAV4 2018, Foto 2
Priza kangjella - Toyota RAV4 2018, Foto 3

Autori: Kimbo440

Kategoria: pjesë këmbimi

Shikimet: 57

63

Komentet

0
Shto një koment