Pjesë këmbimi për Toyota Rav4

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2017
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
93
Ndërrimi i baterisë - Toyota RAV4 2014, Foto 1
Ndërrimi i baterisë - Toyota RAV4 2014, Foto 2
Ndërrimi i baterisë - Toyota RAV4 2014, Foto 3

Ndërrimi i baterisë

Pershendetje te gjitheve.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2014
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
59
Zëvendësimi i krahëve të përparmë dhe shiritave të stabilizatorit - Toyota RAV4 2004, Foto 1
Zëvendësimi i krahëve të përparmë dhe shiritave të stabilizatorit - Toyota RAV4 2004, Foto 2
Zëvendësimi i krahëve të përparmë dhe shiritave të stabilizatorit - Toyota RAV4 2004, Foto 3

Zëvendësimi i krahëve të përparmë dhe shiritave të stabilizatorit

Fillova të shqetësohesha nga një trokitje në pezullimin e përparmë, në fillim mëkatova, në kaliperin në timonin e majtë, meqenëse zhurma ishte konstante, hoqa kalibrin, lyeva udhëzuesit, përkula kllapat e jastëkëve, vendosa gjithçka. në vend, zëri nuk u largua.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2004
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
90
Le të flasim për pjesë këmbimi për gjeneratën e 5-të RAV4 në 2022 - Toyota RAV4 2019, Foto 1

Le të flasim për pjesë këmbimi për gjeneratën e 5-të RAV4 në 2022

Shokë, përballë rënies së dollarit dhe ndërprerjes së furnizimeve logjistike, kostoja e pjesëve të këmbimit është rritur shumëfish. Nuk mund të krahasohem me RAV4, por me Solaris-in e mëparshëm 3 herë në pozicionet kryesore (për mirëmbajtje).

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
49

Blerja e vajit të motorit

Blerë nga oem-oil.com:

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2012
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
97
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2012
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
4
Montimet e silenciatorit - Toyota RAV4 2001, Foto 1
Montimet e silenciatorit - Toyota RAV4 2001, Foto 2
Montimet e silenciatorit - Toyota RAV4 2001, Foto 3

Montimet e silenciatorit

Pershendetje te gjitheve!

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2001
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
14

Ndërrimi i baterisë

Kishte probleme me hapjen / mbylljen e derës së pasme në një Toyota Rav4 (2017 me një kilometrazh prej 85,000 km). Ai hapej me shtypjen e një butoni dhe mund të mbyllej vetëm me dorë (me pak përpjekje). Një ditë më parë, makina nuk u ndez si zakonisht (sikur me një lloj rrëshqitjeje), dhe vijat e verdha u zhdukën në kamerën e pamjes së pasme (ato mund të kurohen duke lëvizur timonin majtas dhe djathtas). Hyra në stacionin e shërbimit Castro në Temryuk, ata lidhën kompjuterin me makinën, bënë diagnostifikimin, thanë "ndoshta diçka me gjeneratorin, duhet ta kuptojmë" ... ata morën 1500 për të. Me të mbërritur në Novorossiysk në ATS Auto (në Rrugën Khvorostyansky), ata menjëherë më thanë se problemi ishte në bateri. Ata bënë një diagnozë për 330 rubla për sqarim, doli të ishte pikërisht një bateri. Ndryshuar baterinë atje, të gjitha problemet u zgjidhën. Nis në mënyrë perfekte, shiritat nuk zhduken në kamerë, dera e pasme hapet/mbyllet pa asnjë problem. Shpresoj që postimi im të ndihmojë dikë.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2017
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
51
20

Duke u përgatitur për dimër

Përshëndetje, më tregoni nëse ka komplete riparimi të kaliperave jo vetëm me unaza dhe shirita gome, por me pistona dhe udhëzues? dhe a ka ndonjë ndryshim midis versioneve të shkurtra dhe atyre me pesë dyer?

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2002
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
40
Motori i sobës - Toyota RAV4 2005, Foto 1
Motori i sobës - Toyota RAV4 2005, Foto 2
Motori i sobës - Toyota RAV4 2005, Foto 3

Motori i sobës

motori i sobes 2500

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
91
Pasqyrë e bllokut lundrues / heshtur me top MASUMA RU476 - Toyota RAV4 2013, Foto 1
Pasqyrë e bllokut lundrues / heshtur me top MASUMA RU476 - Toyota RAV4 2013, Foto 2
Pasqyrë e bllokut lundrues / heshtur me top MASUMA RU476 - Toyota RAV4 2013, Foto 3

Pasqyrë e bllokut lundrues / heshtur me top MASUMA RU476

Përshëndetje! Një rishikues i vogël i bllokut të heshtur lundrues MASUMA RU476

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
83
Izolimi i kapuçit nga CHERY - Toyota RAV4 2001, Foto 1
Izolimi i kapuçit nga CHERY - Toyota RAV4 2001, Foto 2
Izolimi i kapuçit nga CHERY - Toyota RAV4 2001, Foto 3

Izolimi i kapuçit nga CHERY

Pasi lexova se një ngrohës nga Cherie është i përshtatshëm për një raVchik, dhe çmimi nuk kafshon, vendosa ta marr, pse jo, gjithçka është më e mirë se e vjetra. Dhe, po, përshtatet si një alternativë për vetveten. Ka vetëm një nyje në një vrimë, vura re në foto, për shkak të saj ka një gungë të vogël në ngrohës, do ta rregullojmë më vonë. Gjithashtu zëvendësoi klipet.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2001
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
45
Banka e pasme silenciator - Toyota RAV4 2010, Foto 1

Banka e pasme silenciator

Ekziston një gjë e tillë në rav4 xa30. Duke gjykuar nga mënyra se si quhet kur shitet në internet, kjo është banka e pasme e shallit.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2010
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 158 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
66
RAV4 2013 2.2 Diesel. Zëvendësimi i amortizatorëve të pasmë KYB 349024 - Toyota RAV4 2013, Foto 1
RAV4 2013 2.2 Diesel. Zëvendësimi i amortizatorëve të pasmë KYB 349024 - Toyota RAV4 2013, Foto 2
RAV4 2013 2.2 Diesel. Zëvendësimi i amortizatorëve të pasmë KYB 349024 - Toyota RAV4 2013, Foto 3

RAV4 2013 2.2 Diesel. Zëvendësimi i amortizatorëve të pasmë KYB 349024

Dita e mirë për të gjithë, hyrja ime e parë në ditar, mos gjykoni rreptësisht)

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor dizel 2.2 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision automatik
57
26

Cilat nga pjesët e këmbimit janë blerë dhe/ose planifikuar të blihen në të ardhmen e afërt.

Pra, për të mos shkuar larg nga hyrja e mëparshme me një listë të problemeve të gjetura në makinë, unë do të shkruaj një listë të asaj që tashmë është blerë dhe / ose e planifikuar për t'u blerë:

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
74
16