TO-0 kaloi!

2022-03-29
30
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2014
  • 146 kuaj fuqi
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
TO-0 kaloi! - Toyota RAV4 2014, Foto 1

30 dhjetori është saktësisht një muaj nga data e blerjes së RAV, por vendosa të mos vonoj dhe u regjistrova për 12/28/14. Moti, për ta thënë butë, "nuk fluturoi" sot, por nuk më trembi) për sa i përket kohës -1.5 orë, për sa i përket parave -0 rubla. Nga bonuset: larja e makinave dhe kontrolli i sistemeve, njësive dhe lëngjeve të makinës.


Largësi: 280 mi. (450 km.)

Autori: Egobanker

Kategoria: mirëmbajtja e planifikuar

Shikimet: 74

30

Komentet

0
Shto një koment