TO-1, 10,000 km

2022-03-30
54
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2014
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 146 kuaj fuqi
  • Me rrota të përparme
  • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Pjesë këmbimi në foto: 04152YZZA6, 178010D060, 1780100060 - Toyota RAV4 2014, Foto 1

Pjesë këmbimi në foto: 04152YZZA6, 178010D060, 1780100060

TO-1 vjen së shpejti, kështu që pasi shikova këtu në Drive se çfarë materialesh harxhuese vendos tregtari në rendin e punës, kur e ndërroj, porosita për TO: filtër vaji Toyota (04152YZZA6), vaj Toyota 0W30 (08880-80365), filtër ajri Toyota (17801-0D060). Tani pyetja është, unë nuk kam vaj me një viskozitet të tillë në manualin e udhëzimeve, ka 0W20, 5W30, etj., A do të refuzojë tregtari im të përdorë këtë vaj. Unë gjithmonë derdha 5W30 në makinën e mëparshme, është logjike që mund të derdhni 0W30 në të renë, kjo është arsyeja pse nuk është në udhëzime.

Pjesë këmbimi në foto: 104152, 410100, 178010D060 - Toyota RAV4 2014, Foto 2

Pjesë këmbimi në foto: 104152, 410100, 178010D060

Pjesë këmbimi në foto: 357555, 0888080365 - Toyota RAV4 2014, Foto 3

Pjesë këmbimi në foto: 357555, 0888080365

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
FILTER VAJI Toyota Avensis/Auris/Verso/Yaris 1.6i, 1.8i 07- TOYOTA LEXUS 04152YZZA6
Vaj motori, 1 litër TOYOTA LEXUS 0888080365
Filter ajri ACDelco, FILTRON, SAKURA, TOYOTA LEXUS 178010D060
Pllaka e presionit të tufës VALEO 357555
TOYOTA LEXUS. 1780100060 TOYOTA LEXUS 1780100060

Autori: Stingm

Kategoria: mirëmbajtja e planifikuar

Shikimet: 51

54

Komentet

0
Shto një koment