NË 10

2022-02-24
84
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2017
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 146 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
NË 10 - Toyota RAV4 2017, Foto 1

Kaloi MOT 10 mijë. Ndërrimi i vajit, filtri i vajit, kabina, filtrat e ajrit, lubrifikimi i kalibrave udhëzues. Ndryshuar në goma dimri para MOT. Në përgjithësi, makina gjithashtu vazhdon të kënaqet! Lëkura në timon nuk është e qëruar, boshllëku në veshjen e pasme plastike nuk dukej pah pah! Kostoja e mirëmbajtjes ishte 9400 rubla! Për mendimin tim, dy mijë do të ishin më lirë, ky është çmimi real! Gjatë vitit makina është rritur në çmim nga 1757 në 1903! Le të shkojmë më tej!


Autori: serg661

Kategoria: mirëmbajtja e planifikuar

Shikimet: 71

84

Komentet

0
Shto një koment