Një tjetër ndryshim vaji

2022-02-25
13
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2015
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 146 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Një tjetër ndryshim vaji - Toyota RAV4 2015, Foto 1

Regjistroni më shumë për veten tuaj. Gjithashtu vaj Idemitsu zepro 0w-20. Filtri këtë herë është Nitto 4tp135. Në makinën e dytë dhe në atë të fundit bleva filtra të kësaj marke të veçantë

Një tjetër ndryshim vaji - Toyota RAV4 2015, Foto 2

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
FILTRAT E VAJIT (JAPONI) NITTO 4TP135

Largësi: 19506 mi. (31385 km.)

Autori: Ed-1

Kategoria: mirëmbajtja e planifikuar

Shikimet: 107

13

Komentet

0
Shto një koment