Zëvendësimi i filtrit në variator.

2022-02-25
49
32
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2014
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 145 kuaj fuqi
  • Me rrota të përparme
  • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Në një vrapim prej 40 mijë km. Ndryshuar vajin dhe filtrin në variator. Unë po postoj një foto të filtrit. Numri i pjesës së filtrit 35330-0W040.

numri i filtrit 35330-0W040 - Toyota RAV4 2014, Foto 1

Numri i filtrit 35330-0W040

.

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
FILTER ATM INTERPARTS, TOYOTA LEXUS 353300W040

Largësi: 24860 mi. (40000 km.)

Autori: Sanyoks

Kategoria: materialet harxhuese

Shikimet: 31

49
32

Komentet

15
Shto një koment
z
zlo337 2022-02-26 (08:06)

Çfarë ishte në magnet?

S
Sanyoks 2022-02-26 (11:46)

, Magnetët ishin të pastër.

E
EdDron 2022-02-26 (04:51)

Sipas atyre Rregulloret për 40,000 dhe 80,000 kushtojnë vetëm një kontroll të naftës, por në përgjithësi rekomandohet zëvendësimi i tij në rajonin prej 60,000-80,000 ton Km.

Zëvendësimi i filtrit në variator., Toyota RAV4 2014 - ,  1
S
Sanyoks 2022-02-26 (11:53)

, Në përgjithësi, Toyota në këtë makinë me një CVT thotë se vaji në CVT është i mbushur për të gjithë jetën e shërbimit.

A
Allonzo71 2022-02-25 (15:29)

Diçka shumë herët për të ndryshuar vajin në variator në 40 mijë ...

L
Larry-4 2022-02-25 (15:56)

, Sa herët është nëse të gjithë shkruajnë se në 40 tkm vaji është tashmë i zi. Herën e parë që duhet të ndërroni në 30 tkm, pastaj çdo 40.

A
Allonzo71 2022-02-25 (16:06)

, Është e gjitha marrëzi...

L
Larry-4 2022-02-25 (16:07)

, Gjithçka është e kalbur.

A
Allonzo71 2022-02-25 (16:10)

, Secilit të tijin le ta kombinojë dikush të paktën me zëvendësimin e vajit të motorit dhe në zëvendësimin e CVT-së... Këtu mashtrojnë 5-7 mijë herë vaji i motorit ndërrohet kur kalon plot 10 mijë km... Ata bej plehra numerojne ore motorri etj 😂😂😂

s
sheff13val 2022-02-25 (18:44)

, Armen, kjo është normale nëse makina është planifikuar për funksionim afatgjatë.

A
Allonzo71 2022-02-25 (21:36)

, Volodya, mirë, ndoshta kështu ... Të gjithë vendosin vetë se si të veprojnë ... Edhe pse nuk mendoj se ai do ta ngasë atë për 10 vjet ...

R
ROMA-29RUS 2022-02-25 (12:55)

Tema është gjithmonë interesante dhe e rëndësishme! Na jep më shumë informacion…foto…proces…nuanca!

D
DradNout 2022-02-25 (12:54)

Çfarë janë paratë

E
EdDron 2022-02-25 (11:46)

Si e nderruat vajin?

S
Sanyoks 2022-02-26 (11:49)

, Zëvendësimi i plotë me zëvendësimin e filtrit.

J
Jgejgg 2022-02-25 (11:10)

Fotot nuk mjaftojnë!

s
svzahar1 2022-02-25 (10:17)

A ishte vaji i kulluar i keq?

S
Sanyoks 2022-02-25 (11:17)

, Po vaji ishte i zi.

R
Ramis787 2022-02-25 (10:16)

Çfarë lloj vaji ishte?

S
Sanyoks 2022-02-25 (11:17)

, Po vaji ishte i zi.

G
GENACC 2022-02-25 (13:28)

, E errët (e zezë) nuk do të thotë e keqe. Ishim duke vozitur në një makinë!

S
Sanyoks 2022-02-25 (13:33)

, jam dakord. Mos prisni që gjërat të shkojnë keq.

G
GENACC 2022-02-25 (13:34)

, Dhe është e drejtë!

A
Allonzo71 2022-02-25 (16:07)

, 👍

S
Sanyoks 2021-07-27 (00:16)

Kam përdorur këtë manual - www.drive2.ru/o/b/524948083860045954/

Shto një koment