Ndërrimi i furçave fillestare

2022-03-30
49
  • Toyota RAV4 (III)
  • Toyota RAV4 2006
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 152 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Ndërrimi i furçave fillestare - Toyota RAV4 2006, Foto 1

Në një vrapim prej 92000 km, motori ndaloi së rrotulluari. Hapja e motorit tregoi konsumim të furçës. Bleva një montim furçash në një banesë në treg.

Ndërrimi i furçave fillestare - Toyota RAV4 2006, Foto 2

Largësi: 57178 mi. (92000 km.)

Autori: Engineer-01

Kategoria: elektronikë

Shikimet: 51

49

Komentet

0
Shto një koment