Ndërrimi i baterisë

2021-06-04
31
17
  • Toyota RAV4 (III)
  • Toyota RAV4 2010
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 158 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Siç thashë më parë, kisha një problem me baterinë.

amtare acc - Toyota RAV4 2010, Foto 1

Amtare acc

amtare acc - Toyota RAV4 2010, Foto 2

Amtare acc

Dhe e zgjidha kështu

Ndërrimi i baterisë - Toyota RAV4 2010, Foto 3
Pjesë këmbimi në foto: 560410054 - Toyota RAV4 2010, Foto 4

Pjesë këmbimi në foto: 560410054

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
Bateri_.TITAN ASIA STANDART 6CT-62.0 VL B01 (550A) (djathtas) (230x171x221) Hyunday so EXIDE, TITAN, VARTA, VAZ 560410054

Largësi: 43518 mi. (70021 km.)

Autori: 34210

Kategoria: elektronikë

Shikimet: 34

31
17

Komentet

8
Shto një koment
s
seregaexpo 2021-06-06 (22:45)

Nr. i sipërm. Dua të them që çdo model ka baterinë e vet. mjafton edhe në Yandex për të shënuar makinën tuaj për baterinë dhe gjithçka do të bëhet e qartë. Këtu kisha një Fabrika 45 amp, por për sa i përket dimensioneve, një analog prej vetëm 60 amperësh.

v
valeriyizm 2021-06-07 (15:29)

, Furi!

s
seregaexpo 2021-06-06 (11:34)

Shikoni çfarë ka në katalog. Çfarë lloj baterie është për makinën tuaj!, atëherë në heshtje mos harroni të kërkoni falje

3
34210 2021-06-06 (21:50)

, Ato bateritë kryesore (vendase) 45A?

s
seregaexpo 2021-06-06 (11:30)

Pra, shkruani diçka të zgjuar! përpiquni të përgënjeshtroni, unë shkruaj atë që di, dhe atë që dini ju!

s
seregaexpo 2021-06-05 (07:38)

Djema, sido që të blini për vete, nëse nuk është e rregullt, por e rregullt për 45 amperorë, do të shërbejë nga dy deri në katër vjet, sepse për nga dimensionet është e përshtatshme vetëm për 60 amper orë. çfarë do të thotë, gjenerohet karikim jo i plotë Rrymë e ulët për karikim, gjeneratori nuk jep fuqinë e nevojshme, bateria vdes. . ky është një fakt, dhe një bateri standarde kushton nga 30 rubla. Kjo është e gjithë e vërteta që ju duhet të vendosni. :-):-):-)

M
MrDims 2021-06-06 (02:02)

, ju jeni duke nxjerrë mbeturina të plota

v
valeriyizm 2021-06-05 (03:10)

VARTA ime ka humbur pothuajse 100 A të rrymës hyrëse në dy vjet, megjithëse lëshimi është nga Republika Çeke. Kush vendosi të dhëna të gabuara në kod? Duhet të jetë "С2С56..." dhe të korrigjohet në "САС56...", dhe kjo ndryshon vendin e prodhimit dhe vitin e prodhimit. Rezulton vendi i prodhimit Republika Çeke, lëshimi 2015

3
34210 2021-06-05 (06:14)

, I tregova pikat që pashë

v
valeriyizm 2021-06-05 (07:41)

, Në kod, shkronja e parë është (prodhuesi H - Gjermani; C - Republika Çeke; S - Suedi; A - Austri; F ose R - Francë; E ose G - Spanjë), e dyta është një numër (numri i transportuesit), e treta është një shkronjë, e katërta e ndjekur nga viti i lëshimit (2015-5) e ndjekur nga dy shifra për muajin.

3
34210 2021-06-05 (07:57)

, Unë do të hedh një sy tjetër nesër

v
valeriyizm 2021-06-05 (08:07)

, Nuk ja vlen, me e rendesishme eshte te punosh, mendova se i imi nuk do te mbijetonte, por dimri nuk ishte me acar, te shohim sa zgjat, por nuk marr varta dhe bosch po te mos me hase gjermani. me shenjën “H”.

M
MrDims 2021-06-05 (02:18)

Bosch dhe cilësia kanë pushuar së qeni sinonim ... Bosch dhe i shtrenjtë - po, mbetet ...

s
somebody 2021-06-05 (01:40)

Bateri e mirë, duhet të ecë mirë.

M
MrDims 2021-06-05 (00:03)

Dhe ata gjithashtu thonë se ata jetojnë në varfëri në Ukrainë - madje edhe pronarët e makinave gjashtë vjeçare vendosin Bosch pa i shkelur syri :)

2
2fish 2021-06-05 (02:17)

, Në Ukrainë, standardi i jetesës u rrit mjaft mirë dhe njerëzit blenë makina të reja, përpara Maidanit të ndyrë. Shumë kanë ende aksione. Ai ndoshta është më mirë të marrësh një gjë të shtrenjtë dhe cilësore sesa të blesh vazhdimisht lloj-lloj mbeturinash, edhe me paratë e fundit, IMHO.

3
34210 2021-06-05 (06:16)

, Epo, mbylla sytë kur makina refuzoi plotësisht të niste.

Shto një koment