Elektronikë Toyota Rav4

Elektronik antikoroziv RustStop-5 - Toyota RAV4 2014, Foto 1
Elektronik antikoroziv RustStop-5 - Toyota RAV4 2014, Foto 2
Elektronik antikoroziv RustStop-5 - Toyota RAV4 2014, Foto 3

Elektronik antikoroziv RustStop-5

Kur Jimny iu dorëzua tregtisë, ai hoqi të gjithë dopa nga ai, përfshirë antikorozivin elektronik.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2014
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
72
21
Karikimi USB për pasagjerët e pasmë - Toyota RAV4 2002, Foto 1
Karikimi USB për pasagjerët e pasmë - Toyota RAV4 2002, Foto 2
Karikimi USB për pasagjerët e pasmë - Toyota RAV4 2002, Foto 3

Karikimi USB për pasagjerët e pasmë

Pershendetje te gjitheve! Nuk kam shkruar asgjë për një kohë. Dhe kështu: Duke u larguar për distanca të gjata, telat për karikimin e pajisjeve më sforcoi. Meqë djali është duke vozitur pas. Më pas karikoni tabletin, pastaj telefonin. Dhe bleva tela 3 metra. Dhe e gjithë kjo shtrihej nga çakmakët 😩. Dhe pasi lexova një postim nga Evgeny ERA0008 në lidhje me instalimin e karikimit për pasagjerët e pasëm, më lindi ideja të bëja të njëjtën gjë për veten time. Vetë njësia e karikimit, një çip dhe një kllapa plastike u porositën nga Evgeny, i cili vendoset në vend të një tavëll. Në fshatin tim, i gjithë problemi është të gjesh se ku të printosh në një printer 3D.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2002
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 155 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
49
Radio me BT dhe USB - Toyota RAV4 1999, Foto 1
Radio me BT dhe USB - Toyota RAV4 1999, Foto 2
Radio me BT dhe USB - Toyota RAV4 1999, Foto 3

Radio me BT dhe USB

Sa i duhet një personi për të qenë i lumtur?) Radio 1-din më mjafton ...

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1999
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 121 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
44
Kamera ZX - Toyota RAV4 2017, Foto 1
Kamera ZX - Toyota RAV4 2017, Foto 2
Kamera ZX - Toyota RAV4 2017, Foto 3

Kamera ZX

Mirembrema ! Mund të sugjeroni. Instalova një radio të re (teyes cc3) dhe kamera e aksioneve tregon paqartësi. Por si dhuratë ata dhanë një aparat fotografik HD. Kamera ka dy lidhës të energjisë dhe video. Pyetja është kjo.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2017
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
95
#Mësoni RAV4. Kuti rele në kabinë - Toyota RAV4 1997, Foto 1

#Mësoni RAV4. Kuti rele në kabinë

Pershendetje te gjitheve! Nuk mund ta kuptoj se për çfarë janë përgjegjës lidhësit bosh? E lartë e kuptoi se çfarë lloj PTF të përparme, dhe më poshtë?

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1997
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 128 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision manual
86
SOS ka nevojë për ndihmë. Freni i parkimit nuk është i disponueshëm. Mos filloni. - Toyota RAV4 2020, Foto 1

SOS ka nevojë për ndihmë. Freni i parkimit nuk është i disponueshëm. Mos filloni.

Unë nuk bëra asgjë, sapo hyra në parking, ndoshta fëmija shtypi pedalin, tani makina nuk do të ndizet, freni i parkimit nuk është i disponueshëm.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
21
KRUZA NUK FUNKSIONON. - Toyota RAV4 2007, Foto 1

KRUZA NUK FUNKSIONON.

Ndihmoni në trajtimin e problemit. Lundrimi nuk funksionon, kur ndezja ndizet, drita e lundrimit as nuk ndizet. Prandaj, shtypja e levës dhe butonave gjithashtu nuk kanë asnjë efekt. Shumë gjëra janë shkruar në internet, por ndoshta dikush do t'ju tregojë arsyen e vërtetë)

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
10
Ndriçimi i kutisë së dorezave, kamares dhe dorezave të dyerve - Toyota RAV4 2021, Foto 1
Ndriçimi i kutisë së dorezave, kamares dhe dorezave të dyerve - Toyota RAV4 2021, Foto 2
Ndriçimi i kutisë së dorezave, kamares dhe dorezave të dyerve - Toyota RAV4 2021, Foto 3

Ndriçimi i kutisë së dorezave, kamares dhe dorezave të dyerve

Përshëndetje të gjithëve, do të filloj me ndriçimin e dorezave, mora sl.aliexpress.ru/p?key=gssfDn këtu, zgjodha blu akulli, por mjerisht, kinezët dërguan të bardhë, deri tani e lashë, hapa një mosmarrëveshje dhe fitoi një rimbursim të plotë!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
22
18
Skaneri OBDII - Toyota RAV4 2002, Foto 1
Skaneri OBDII - Toyota RAV4 2002, Foto 2
Skaneri OBDII - Toyota RAV4 2002, Foto 3

Skaneri OBDII

Pershendetje te gjitheve! Në përgjithësi, herë pas here marr gabimin C1201. Për këto qëllime, u ble një skaner obd2

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2002
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 155 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
79
Drita e trungut - Toyota RAV4 2015, Foto 1
Drita e trungut - Toyota RAV4 2015, Foto 2
Drita e trungut - Toyota RAV4 2015, Foto 3

Drita e trungut

Ka një llambë shumë të vogël në ndarjen e bagazhit. Vendosa të përmirësojë këtë moment. E lidha llambën nga ajo e zakonshme + në +, - në -. Ju uroj fat të gjithëve!

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 180 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
21
Zëvendësimi i kamerës së përparme - Toyota RAV4 2015, Foto 1
Zëvendësimi i kamerës së përparme - Toyota RAV4 2015, Foto 2
Zëvendësimi i kamerës së përparme - Toyota RAV4 2015, Foto 3

Zëvendësimi i kamerës së përparme

Drejtova makinën dhe vura re se në ekran kishte një figurë të zezë gjatë vozitjes. Filloi të kuptonte. Rezulton se kamera e përparme ka një çarje në lente. Ai hoqi parakolpin, nxori kamerën, e shkëputi dhe pa që elementët e radios ishin oksiduar në videokamerë dhe disa prej tyre ishin zhdukur plotësisht. Po, thjerrëza është thyer. I thirra djemtë në shërbim (ata që instalojnë kamera në një makinë në një rreth), ata thanë që një aparat i tillë mund të blihet vetëm nga një tregtar. Telefonova Toyota-n - qendra dhe mbeta i shtangur nga çmimi - 58000. I thashe: "Djema, me duhet vetem nje aparat, jo i gjithe parakolpi, , , ,". Por mjerisht, nuk mund të blini më lirë. Pastaj shkova në faqen e internetit të Avito dhe porosita një aparat fotografik nga Vladivostok për 5,000 rubla. Asgjë e vështirë për të zëvendësuar. Ju hiqni parakolpin, nuk ka rrugë tjetër, hiqni 2 bulonat dhe nxirreni spinën. Gjithçka duket në foto. Një aparat tjetër nuk do të funksionojë. Ju uroj fat të gjithëve!

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 180 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
27
Zëvendësimi i sinjalit - Toyota RAV4 2015, Foto 1
Zëvendësimi i sinjalit - Toyota RAV4 2015, Foto 2

Zëvendësimi i sinjalit

Menjëherë pas blerjes së makinës vendosën të bëjnë një rishikim për veten e tyre. Kur hoqa parakolpin për të instaluar një rrjetë mbrojtëse në proces, vendosa të ndryshoja sinjalet. Nuk më pëlqen zhurma e sinjaleve nga fabrika. Kam vënë të reja, tani është një çështje krejtësisht tjetër.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2015
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 180 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
51

Pyetje për pronarët e fiksimit të rimorkios (tërheqës)

Një pyetje për ata që kanë të instaluar një shirit tërheqës dhe që u përpoqën ta përdorin atë për qëllimin e synuar. Kur lidh prizën e rimorkios me shiritin tërheqës, dimensionet e rimorkios ndizen menjëherë, pavarësisht nëse ndezja e makinës është ndezur apo jo, d.m.th. nuk ka asnjë mënyrë për t'i fikur ato. Lidhur sipas kësaj skeme - www.drive2.ru/l/618551432877973831/. Pyetja është - duhet të jetë kështu ose dimensionet nuk duhet të digjen gjithmonë. Kontrolluar me vetëm një rimorkio, prodhuesi Viking.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
95

Gabim P0776

Mirembrema!

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2004
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 160 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
60
LED në mjegull - Toyota RAV4 2016, Foto 1
LED në mjegull - Toyota RAV4 2016, Foto 2
LED në mjegull - Toyota RAV4 2016, Foto 3

LED në mjegull

Vendosa të zëvendësoj llambat e zakonshme halogjene me ato Narva LED. Pamja me to është bërë shumë më moderne, dhe më e rëndësishmja, llambat kanë një linjë të shkëlqyer prerjeje që nuk verbon askënd. Dhe në të njëjtën kohë këshilloni llambat në rreze të ulët

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
59
19