H8, H11, H16 Llamba mjegullore Led me STG normale.

2021-12-14
20
17
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2013
  • Motor nafte 2.2 l.
  • 150 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Bleva llambat e mjegullës Led për të hequr ngjyrën e verdhë të halogjenëve, me një zbritje në www.ozon.ru/context/detail/id/165462286
Ata shkëlqejnë me shkëlqim, me një halogjen nuk mund të krahasohet. STG - qartë ...

Konsumi për të ftohtë 22 Vata. - Toyota RAV4 2013, Foto 1

Konsumi për të ftohtë 22 Vata.

Konsumi pas ngrohjes 12 vat. - Toyota RAV4 2013, Foto 2

Konsumi pas ngrohjes 12 vat.

Fluksi i ndritshëm pas ngrohjes ra vetë me pothuajse 2 herë.

Temperatura e rastit pas ngrohjes 90 gradë. - Toyota RAV4 2013, Foto 3

Temperatura e rastit pas ngrohjes 90 gradë.

Llamba brenda. - Toyota RAV4 2013, Foto 4

Llamba brenda.

Strehimi i llambës nuk është hermetik, megjithëse lidhja e kapakut është lyer me silikon transparent.
Nëse e mbytni parakolpin në një pellg, ka një shans për të mbytur llambat!

LED janë të vendosura në të dy anët e pllakës së bakrit - një imitim i plotë i filamentit. - Toyota RAV4 2013, Foto 5

LED janë të vendosura në të dy anët e pllakës së bakrit - një imitim i plotë i filamentit.

E lyeja pikën e kontaktit të ftohësit të LED-ve me paste përçuese të nxehtësisë KPT-8. Pjesa e jashtme e ngjitësit të llambës.

H8, H11, H16 Llamba mjegullore Led me STG normale. - Toyota RAV4 2013, Foto 6

Përdredhur dhe hequr extruded.

Të mbledhura dhe të ngjitura. - Toyota RAV4 2013, Foto 7

Të mbledhura dhe të ngjitura.

Çmimi, natyrisht, është i ashpër në ozon, është më e lehtë për të blerë kinezët.
Këtu mund të zgjidhni temperaturën.
aliexpress.ru/item/400028…b75324567b11de54a9c887a6
aliexpress.ru/item/400092…01602_%2Xearchview201603_

aliexpress.ru/item/400053…01602_%2Xearchview201603_
aliexpress.ru/item/400129…01602_%2Xearchview201603_
aliexpress.ru/item/400120…ry-neG1TgDisoCh8IMKAvD_BWE

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
RREKULL. PS3010 RREKULL PS3010

Autori: PashaPasha0

Kategoria: beje vete

Shikimet: 29

20
17

Komentet

5
Shto një koment
R
Registration 2022-02-19 (12:36)

Përshëndetje! Si funksionuan këto llamba LED pas 2 muajsh funksionimi? Dua të them, ata kanë një zonë shumë të vogël të radiatorit. Eksperimenti im në PTF me llambat LED gjithashtu "të modifikuara" (me radiatorë të një zone shumë më të madhe, por me një "dizajn" të ndryshëm), për fat të keq, nuk ishte "i suksesshëm", një LED u "pa ngjitur" nga mbinxehja (rreth 3 orë funksionimi i vazhdueshëm PTF)…

H8, H11, H16 Llamba mjegullore Led me STG normale., Toyota RAV4 2013 - ,  0
P
PashaPasha0 2022-02-19 (23:40)

Registration, Gjithçka funksionon, unë shkoj çdo ditë. Është rreth 0 jashtë, natyrisht. Këto llamba kanë reagime në temperaturën e trupit. Rasti nxehet - shoferi nxehet - zvogëlon rrymën ...

R
Registration 2022-02-19 (23:51)

Registration, E kuptova, faleminderit për përgjigjen. Qasja juaj ndaj zgjedhjes nuk është qartësisht amatore, do të përpiqem të instaloj të njëjtin dizajn si juaji, vetëm në 4300K. Ndoshta këto "llamba" kanë LED që janë "më të reja/më të avancuara teknologjikisht" dhe do të nxehen më pak ... Suksese!

P
PashaPasha0 2022-02-25 (04:51)

Registration, këto llamba kanë një LED të projektuar posaçërisht për të zëvendësuar llambat halogjene

H8, H11, H16 Llamba mjegullore Led me STG normale., Toyota RAV4 2013 - ,  2
C
Cobra-42 2021-12-16 (07:25)

mirë, ku është fotografia? si shkëlqejnë?

P
PashaPasha0 2021-12-16 (12:38)

Cobra-42, Më besoni, ata shkëlqejnë mirë. STG është i qartë, i vetmi minus temperatura e 5500K tim është shumë e bardhë. Ishte e nevojshme të merreshin 4300 mijë nga kinezët.

C
Cobra-42 2021-12-17 (03:58)

Cobra-42, Asnjë raport pa foto!

P
PashaPasha0 2021-12-22 (13:16)

Cobra-42, video e personalizuar për ju

K
KycokOl 2021-12-15 (02:41)

Nëse nuk ju shqetësojnë paratë, atëherë është më mirë të merrni origjinalin nga Lexus.

P
PashaPasha0 2021-12-15 (06:41)

KycokOl, Po, kjo është e kuptueshme, ato kushtojnë nën 10 mijë. secili. Në Avito përdoret një plehra pas një aksidenti.

K
KycokOl 2021-12-15 (08:29)

KycokOl, Ata kushtojnë 8500 një komplet.

P
PashaPasha0 2021-12-15 (10:06)

KycokOl, 81210-48050 dhe 81220-48050 prodhues KOITO cmimi i nje 7-8 mije.

K
KycokOl 2021-12-15 (10:10)

KycokOl, www.drive2.ru/l/567501382878232842/

S
SGA 2021-12-15 (17:02)

KycokOl, Tani numrat e rinj të pjesëve janë 81210-48051 dhe 81220-48051, ata janë 5800-6300 secili.

m
mks51 2021-12-14 (20:09)

Elektrik dore është e mrekullueshme, por gumëzhin shumë

P
PashaPasha0 2021-12-14 (17:29)

Në të njëjtën kohë blini një elektrik dore për peshkim aliexpress.ru/item/400040…=47843&utm_source=admitad

C
Cobra-42 2021-12-16 (07:28)

PashaPasha0, ha ha gozhduar!)))