Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2.

2021-12-14
33
  • Toyota RAV4 (II)
  • Toyota RAV4 2003
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 150 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision manual
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Ne vazhdojmë të pastrojmë kapakët :) Le të provojmë një teknologji pastrimi paksa të ndryshme, ndryshe nga www.drive2.ru/l/568656694721118680/, pasi mbulesa vendase nuk ishte aq e ndotur.

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 1

Ne mbyllim vrimat me mjete të improvizuara (mos u shqetësoni për valvulën e ventilimit - nuk funksionon)

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 2

Në vend të një doreze, do të ishte mirë të gjeje një tapë, sepse. Goma e dorezës nuk është rezistente ndaj vajit. Përputhet me diametrin e parë, por hapi i fillit është i ndryshëm (më i madh).

Lajmë në maksimum nga lart. Kthejeni dhe mbusheni me vajguri.

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 3

Pas një dite në vajguri.

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 4

Kullojeni, mbushni, derdhni derisa të ju pëlqejë rezultati. Më pas marrim tretës 646 dhe e derdhim në ventilim. Lëreni për një ditë duke mbyllur pjesën e sipërme në mënyrë që të mos avullojë. Pas një dite, kullojeni - mbushni - zbrazni.

Më pas marrim armën e nxjerrjes, e mbushim me tretës dhe shpëlajmë ventilimin. Pastaj e njëjta gjë me tretësin. Vëllimi i lëngut shpëlarës - sa më shumë - aq më mirë.

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 5

Bleva edhe Profoam 1000. Nuk kam punuar kurrë me të - vendosa ta provoj.

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 6

Çfarë mund të them, më ka bërë përshtypje. Nëse shtresa nuk është e trashë, ajo lahet menjëherë. Pak më e trashë - lahet në dy aplikime. Edhe ai e derdhi në ventilim dhe po psherëtinte. Në udhëzimet e përdorimit thuhet të shpëlahet me ujë. Në të vërtetë, është e nevojshme të shpëlahet për të hequr mbetjet e kësaj substance.

Versioni përfundimtar (ventilimi, shpresoj, i larë)

Mbulesa e valvulës - pastrim / ndërrim. Teknologjia 2. - Toyota RAV4 2003, Foto 7

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
Cleaner Profoam 1000, 600ml KANGUR PROFOAM1000

Autori: VanyaZhukov

Kategoria: beje vete

Shikimet: 25

33

Komentet

0
Shto një koment