Vetë-riparim Toyota Rav4

Zëvendësimi i jastëkëve të frenave të parkimit - Toyota RAV4 2001, Foto 1
Zëvendësimi i jastëkëve të frenave të parkimit - Toyota RAV4 2001, Foto 2
Zëvendësimi i jastëkëve të frenave të parkimit - Toyota RAV4 2001, Foto 3

Zëvendësimi i jastëkëve të frenave të parkimit

U lodha duke kërkuar një vend parkimi jo në një kënd, dhe nëse nuk mund ta shtyj makinën me timon në bordurë për të mos e ngarkuar kunjat në kuti. Blloqet e vjetra në jastëkë u larguan shumë kohë më parë dhe të gjithë nuk arritën t'i zëvendësonin ato.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2001
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
75
Dritat e mjegullës Pjesa 2. - Toyota RAV4 1996, Foto 1
Dritat e mjegullës Pjesa 2. - Toyota RAV4 1996, Foto 2
Dritat e mjegullës Pjesa 2. - Toyota RAV4 1996, Foto 3

Dritat e mjegullës Pjesa 2.

Natyrisht, kjo nuk është shumë e ngjashme me dritat e mjegullës, më tepër si një rreze e ulët pune.

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1996
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 128 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
33
Ndryshimi i vajit - Toyota RAV4 2007, Foto 1
Ndryshimi i vajit - Toyota RAV4 2007, Foto 2
Ndryshimi i vajit - Toyota RAV4 2007, Foto 3

Ndryshimi i vajit

Kanë kaluar 10 muaj nga ndërrimi i fundit i vajit! Makina ka kaluar 4500 km! Këtë herë përdora një krehër për të nxjerrë vajin! — Zhvidhosni filtrin e vajit duke vendosur një filxhan të disponueshëm mbi të — në mënyrë që vaji i mbetur të shkrihet në të! — Rezultati nuk është derdhur asnjë pikë e vetme! Të gjithë ✌️!

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
48
Ngasja e kabinës së karburantit - Toyota RAV4 2003, Foto 1
Ngasja e kabinës së karburantit - Toyota RAV4 2003, Foto 2

Ngasja e kabinës së karburantit

Më në fund arrita në përfundimin e procesit të zëvendësimit të kabllit me një makinë elektrike.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2003
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
20
MOT e vjeshtës - Toyota RAV4 1999, Foto 1
MOT e vjeshtës - Toyota RAV4 1999, Foto 2
MOT e vjeshtës - Toyota RAV4 1999, Foto 3

MOT e vjeshtës

Si pjesë e mirëmbajtjes së vjeshtës:

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1999
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 121 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
13
Riparim DIY, saldim - Toyota RAV4 2011, Foto 1
Riparim DIY, saldim - Toyota RAV4 2011, Foto 2
Riparim DIY, saldim - Toyota RAV4 2011, Foto 3

Riparim DIY, saldim

Riparimi DIY.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2011
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 158 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
59
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
64
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
17
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
73
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
79
7. Bëje vetë lustrimin e fenerëve - Toyota RAV4 2010, Foto 1
7. Bëje vetë lustrimin e fenerëve - Toyota RAV4 2010, Foto 2
7. Bëje vetë lustrimin e fenerëve - Toyota RAV4 2010, Foto 3

7. Bëje vetë lustrimin e fenerëve

Pershendetje te gjitheve!

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2010
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
8
Rishikimi i kalibrave të përparme. - Toyota RAV4 2005, Foto 1
Rishikimi i kalibrave të përparme. - Toyota RAV4 2005, Foto 2
Rishikimi i kalibrave të përparme. - Toyota RAV4 2005, Foto 3

Rishikimi i kalibrave të përparme.

Pas blerjes së një makine për paqen tuaj mendore dhe besimin se caliper nuk do të bllokohet. Vendosi të bëjë një auditim. I çmontova dhe udhëzuesit ishin tashmë në prag dhe nuk funksionuan me siguri - e pastrova - zëvendësova yndyrën në udhëzues - pastrova pak ndryshk në kalipa dhe e lyeva me bojë rezistente ndaj nxehtësisë. Vendosi të largohej nga tradita e pikturës në të kuqe të pikturuar në të zezë.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 155 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
9
Ndihmoni me situatën - Toyota RAV4 2013, Foto 1
Ndihmoni me situatën - Toyota RAV4 2013, Foto 2

Ndihmoni me situatën

1-Kur po kthehesha me makinë nga Tyumen, fillova të dëgjoja zhurmën e kushinetës kur shtypa gazin me një shpejtësi prej 80-100, bëra një gabim në boshtin e kardanit të jashtëm, por më pas lexova postimin- tema www.drive2.ru/l/627663635…age=0#a627707341080367311

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
55
16
Lidhja e fabrikës për dritat e mjegullës - Toyota RAV4 1996, Foto 1
Lidhja e fabrikës për dritat e mjegullës - Toyota RAV4 1996, Foto 2
Lidhja e fabrikës për dritat e mjegullës - Toyota RAV4 1996, Foto 3

Lidhja e fabrikës për dritat e mjegullës

Ne po flasim për instalime elektrike në fabrikë në PTF për Rav-4 në trupin e parë deri në 1998.

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1996
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 128 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
27
Riparimi i rrjedhjeve të çatisë Toyota RAV4 - Toyota RAV4 2018, Foto 1
Riparimi i rrjedhjeve të çatisë Toyota RAV4 - Toyota RAV4 2018, Foto 2
Riparimi i rrjedhjeve të çatisë Toyota RAV4 - Toyota RAV4 2018, Foto 3

Riparimi i rrjedhjeve të çatisë Toyota RAV4

Përshëndetje!Në ditët e nxehta të verës vendosa të rregulloj problemin e rrjedhjes së çatisë në veshjen e tavanit.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2018
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 190 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
43