Audioja e makinës Toyota Rav4

Përforcues dhe altoparlantë - Toyota RAV4 2010, Foto 1
Përforcues dhe altoparlantë - Toyota RAV4 2010, Foto 2
Përforcues dhe altoparlantë - Toyota RAV4 2010, Foto 3

Përforcues dhe altoparlantë

E dhashë në Mega Sound, në mbrëmje lajmet

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2010
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
19
Problemi i lidhjes me radio Teyes - Toyota RAV4 2014, Foto 1
Problemi i lidhjes me radio Teyes - Toyota RAV4 2014, Foto 2

Problemi i lidhjes me radio Teyes

Blerë në Ali CC2plus. Duket se gjithçka është e lidhur i gjithë çipi në çip si në videon nga offsite. Radioja nuk ndizet fare. Ndoshta dikush kishte një problem të ngjashëm?

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2014
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
83
Teyes cc3 4/64 10,2 inç - Toyota RAV4 2008, Foto 1

Teyes cc3 4/64 10,2 inç

Pasi pashë më shumë se një rishikim në YouTube, vendosa ta blej këtë pajisje. Në korrik, kur dollari ishte në 50 rubla. Bëra porosi për Aliun, pas nja dy javësh erdhi GU-ja, e instaloi për disa ditë pa probleme, kishte edhe një aparat fotografik në komplet, gjithashtu u instalua. Planet janë për të blerë sensorë të presionit të gomave, sensorë parkimi dhe një aparat fotografik me cilësi më të lartë.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
86
26
Radio 1DIN - Toyota RAV4 1998, Foto 1

Radio 1DIN

Përshëndetje.

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1998
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 128 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
5
Muzikë - Toyota RAV4 2007, Foto 1
Muzikë - Toyota RAV4 2007, Foto 2
Muzikë - Toyota RAV4 2007, Foto 3

Muzikë

Selam per te gjithe. Tema e Karoch eshte kjo, ndryshoi altoparlantet e perparme bashke me grykat. Gryka qëndronte në vende të rregullta. E di me siguri me muzikën kjo nuk ka mbaruar.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
14
 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2018
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 180 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
86
16
Zëvendësimi i altoparlantëve. - Toyota RAV4 2007, Foto 1
Zëvendësimi i altoparlantëve. - Toyota RAV4 2007, Foto 2
Zëvendësimi i altoparlantëve. - Toyota RAV4 2007, Foto 3

Zëvendësimi i altoparlantëve.

Ndërsa dera nuk është e zhurmshme, por është e gjitha në plane si dhe e gjithë pjesa e brendshme.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
85
Projekti RAV VOL#3 (Zgjidhja e problemeve Pjesa I) - Toyota RAV4 1997, Foto 1
Projekti RAV VOL#3 (Zgjidhja e problemeve Pjesa I) - Toyota RAV4 1997, Foto 2
Projekti RAV VOL#3 (Zgjidhja e problemeve Pjesa I) - Toyota RAV4 1997, Foto 3

Projekti RAV VOL#3 (Zgjidhja e problemeve Pjesa I)

Përshëndetje të gjithëve përsëri, në këtë temë do të doja të kthehesha saktësisht dy vjet më parë))), përkatësisht në pyetjet e temës - www.drive2.ru/l/574624294080874091/. Në fakt, tema, si gjithmonë, do të përbëhet nga disa pjesë, dhe në të parën do të doja të parashtroj çështjen e zgjedhjes së pajisjeve për Projektin tim RAV4, ose më saktë, çështjen e zëvendësimit të pjesshëm të tij. Epo, në prezantimin e parë të Projektit RAV VOL # 3 (lidhja më lart), njerëz të shkolluar -

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1997
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 135 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
52
25
Standard USB - Toyota RAV4 2006, Foto 1
Standard USB - Toyota RAV4 2006, Foto 2
Standard USB - Toyota RAV4 2006, Foto 3

Standard USB

Më parë, u instalua një përshtatës USB + AUX dhe magnetofoni i radios u zëvendësua me një rimodelues.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2006
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
12
Radio Teyes CC3 e instaluar - Toyota RAV4 2007, Foto 1
Radio Teyes CC3 e instaluar - Toyota RAV4 2007, Foto 2
Radio Teyes CC3 e instaluar - Toyota RAV4 2007, Foto 3

Radio Teyes CC3 e instaluar

Vendosa të mos humbas kohë për gjëra të vogla dhe bleva një regjistrues radio Teyes CC3, jam i kënaqur me gjithçka, sensori përgjigjet shumë shpejt, etj., Më pëlqeu veçanërisht kontrolli i zërit!

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
10
Rreth radios Yandex. - Toyota RAV4 2016, Foto 1

Rreth radios Yandex.

Bleva një radio ozoni, doli me një çmim prej 4500. Në fillim gjithçka ishte në rregull, lëshimi i parë ishte vetëm i gjatë, por kjo është normale, shkarkova përditësimet, e instalova, gjithçka funksionoi mirë.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2016
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
64
17
 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2019
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
99
34
Ndërrimi i altoparlantëve të rregullt dhe izolimit të derës - Toyota RAV4 2021, Foto 1
Ndërrimi i altoparlantëve të rregullt dhe izolimit të derës - Toyota RAV4 2021, Foto 2
Ndërrimi i altoparlantëve të rregullt dhe izolimit të derës - Toyota RAV4 2021, Foto 3

Ndërrimi i altoparlantëve të rregullt dhe izolimit të derës

Pershendetje te gjitheve! Të them të drejtën, për mua, tingulli vendas në Rav 4 është mjaft i mirë, nuk ka asnjë dëshirë në formën e përmirësimit të tij të ashpër. Por askush nuk e anuloi vendimin e rrufe në qiell ...

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
56
29
Bleva
Bleva
Bleva

Bleva "JUNSUN"

Përshëndetje të gjithëve. Bleva një pajisje të re në alik, për faktin se në Rafa ishte instaluar një magnetofon i lashtë, i cili vizualisht më inatos shumë)

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.4 l.
 • 170 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
5
16
Radio Tesla Rav 4 - Toyota RAV4 2011, Foto 1

Radio Tesla Rav 4

Kam instaluar një radio Tesla, thjesht hodha butonat për të lidhur bandën e urgjencës dhe makinën me të gjitha rrotat në përgjithësi, gjithçka funksionon mirë, nuk ka probleme.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2011
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 148 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
35
16