Zëvendësimi i furçës.

2022-03-30
101
  • Toyota RAV4 (IV)
  • Toyota RAV4 2013
  • Motor nafte 2.2 l.
  • 150 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Bleva furçat dimërore LYNX (artikujt: LW650 dhe LW400), në krahasim me të afërmit e mi (që janë vërtet më shumë se një vit e gjysmë tashmë), ato duken se pastrohen normalisht, por janë ende të reja, të shohim se çfarë do të ndodhë më pas. E mora në autodock, për paratë: 920 në anën e shoferit dhe 378 në anën e pasagjerit.

Foto nga Tyrnet, jo e imja. - Toyota RAV4 2013, Foto 1

Foto nga Tyrnet, jo e imja.

Pjesë këmbimi

Emri Prodhuesi Kodi i shitësit
Fshirës dimërore, 650 mm RREKULL LW650
Fshirës dimërore, 400 mm RREKULL LW400
Fshirës dimërore, 450 mm RREKULL LW450

Largësi: 27657 mi. (44500 km.)

Autori: Isuzu-VehiCross

Kategoria: aksesorë

Shikimet: 91

101

Komentet

0
Shto një koment