Gjëra të vogla të këndshme

2021-12-14
22
  • Toyota RAV4 (III)
  • Toyota RAV4 2006
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 152 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual

Po shikoj parakolpin e pasëm për një kohë të gjatë. Por zhaba disi arriti të shtyjë momentin e blerjes për më vonë, ajo arriti ta bëjë atë për më shumë se një vit)
Për ditëlindjen time, vëllai im më dha këtë konstruksion të dobishëm.
Shkova në lavazh. Në një makinë të pastër, e fshiva parakolpin të thatë, zgjodha kapakët nga rreshtimi i brendshëm, i fshiva dhe i ngjita. Për fat të mirë, në kohën e instalimit, rruga ishte e nxehtë në 30 gradë - nuk përdorej tharëse flokësh.

Pamje nga lart - Toyota RAV4 2006, Foto 1

Pamje nga lart

Pamje e dyerve te mbyllura - Toyota RAV4 2006, Foto 2

Pamje e dyerve te mbyllura

Më duhej ta blija dhe ta ngjitja për një kohë të gjatë)

Gjatë fundjavës, aksidentalisht u futa në kompleksin e automobilave - duke kaluar pranë departamentit të elektronikës, m'u kujtua se kishte një çelës të dytë për sinjalizimin në listën "Wishlist". Pronari i mëparshëm vendosi të kursejë para gjatë instalimit dhe bleu një sinjalizim me një çelës çelësash. Unë kisha dy grupe çelësash në secilën makinë dhe secila kishte një fole çelësash.
Në përgjithësi, duke kujtuar mbivendosjen, vendosa të mos e shtyja më dhe bleva një zinxhir të dytë çelësash. Në ndërtesën tjetër (qendra e shërbimit të këtij departamenti), më caktuan një çelës kyç. Ai gjithashtu kërkoi të ndizet zhurma e armatimit dhe çarmatosjes. Për disa arsye, ajo ishte e fikur - ose pronari i mëparshëm e donte aq shumë, ose marrëzi nuk u ndez gjatë instalimit. Në fakt, gjatë funksionimit të RAV-it, unë tashmë jam mësuar me faktin që makina thjesht pulson me sinjalizues kthese, por gruaja ime po fluturon - makina është e mbyllur apo jo.

Gjëra të vogla të këndshme - Toyota RAV4 2006, Foto 3

Në shtëpi, vendosa t'i hedh një vështrim më të afërt çelësave dhe bëra një zbulim për veten time - ka reagime. Kur kryente një operacion të caktuar, ai kërciti, duke njoftuar përfundimin e tij dhe, më interesantja, çelësi kryesor dyfishoi sinjalin.
Dikush do të buzëqeshë - çfarë nuk shkon me këtë, por sinjalizimi që ishte në makinat e mia të mëparshme kishte një çelës të vogël çelësi pa reagime.

Këto janë gëzimet e gjërave të vogla)


Autori: Driver414

Kategoria: aksesorë

Shikimet: 99

22

Komentet

0
Shto një koment