NDIHMË! Kërkoj numrin e pjesës së tapetit origjinal të gomës në bagazh

2022-02-25
76
16
  • Toyota RAV4 (III)
  • Toyota RAV4 2010
  • Motor benzine 2.0 l.
  • 158 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
NDIHMË! Kërkoj numrin e pjesës së tapetit origjinal të gomës në bagazh - Toyota RAV4 2010, Foto 1

Përshëndetje! ;) Pata pak telashe - dje derdhën lëngun e ndezjes në një rrogoz gome në bagazh, si rezultat, tapeti ishte i fryrë pak në vendin e njollës + kishte një erë joreale vajguri (i gjithë ballkoni mbante erë të kësaj erë brenda natës). Unë as nuk e di se çfarë të bëj me të - ndoshta është më e lehtë të blesh një të re. Ju lutem më tregoni numrin e pjesës së tapetit origjinal të gomës me parakolp në bagazh për versionin me bazë të shkurtër - faleminderit paraprakisht)
P.S. Sot hipa në makinë në mbrëmje - era është ende atje, ndoshta ka disa mashtrime se si ta hiqni atë, por me siguri duhet ta çoni makinën në pastrim kimik (megjithëse lëngu hyri vetëm në qilim, dhe kishte pak nga ajo).

Faleminderit për vëmendjen tuaj dhe kini kujdes me substancat që përmbajnë vajguri)


Largësi: 85768 mi. (138000 km.)

Autori: AntonVasilevich1

Kategoria: aksesorë

Shikimet: 109

76
16

Komentet

7
Shto një koment
Z
Zavxoz000 2022-02-25 (20:08)

NPL-P-88-45 Unidec, e mora këtë numër për vete gjatë verës.

A
AntonVasilevich1 2022-02-25 (22:27)

, Sot pashë një linjë të re nën një artikull të tillë - duket se nuk është asgjë NLC.48.09.B13g

Z
Zavxoz000 2022-02-26 (08:42)

, Specifikoni vetëm bazën e shkurtër apo të gjatë, përndryshe unë kam një bazë të gjatë të shtrirë, e kanë sjellë kështu që nuk e specifikova.

A
AntonVasilevich1 2022-02-26 (14:53)

, Unë kam një të shkurtër

C
Constantine96 2022-02-25 (10:34)

Numri origjinal PZ434X2301PJ. Ndoshta nuk do ta shikoja origjinalin nëse nuk do ta kisha, më duket se mund të gjesh një alternativë më të mirë.

A
AntonVasilevich1 2022-02-25 (12:58)

, Faleminderit, Kostya) Unë mendoj se keni të drejtë - nëse jo origjinali është më i mirë dhe më i lirë, atëherë do ta marr. Për të qenë i sinqertë, në Minsk nuk ka asgjë as me numrin e artikullit askund (

f
fisher304 2022-02-25 (09:41)

E vërtetë, por Antonio kërkoi origjinalin) Prandaj, ai dha një lidhje me katalogun e ekzistencialistit. ka shumë zëvendësues

Y
YURRaVS 2022-02-25 (09:34)

Bleva vetes një shtresë të prerë të kompanisë - për të dy të barabartë. Të kënaqur si një elefant dhe cilësia është më e mirë dhe ato janë tre herë më të lira! Pastaj më pëlqeu sallonet bleva të gjithë grupin. Madje vizualisht duken më të shtrenjta se origjinali...

NDIHMË! Kërkoj numrin e pjesës së tapetit origjinal të gomës në bagazh, Toyota RAV4 2010 - ,  3
A
AntonVasilevich1 2022-02-25 (12:58)

, Do ta shqyrtoj këtë opsion, faleminderit

f
fisher304 2022-02-25 (08:45)

Unë do të kërkoja këtu www.exist.ru/Catalog/Acce…x?p=111&m=5508&g=9&flag=4 Si kjo: Toyota PZ434-X2301-PJ ose 08213-42090

A
AntonVasilevich1 2022-02-25 (12:59)

, Faleminderit) Është për të ardhur keq, nuk ka më ekzistencializëm në vendin tim dhe për disa arsye këta artikuj nuk luftojnë në asnjë katalog tjetër (

f
fisher304 2022-02-25 (13:20)

, www.japancats.ru/-\ dhe thjesht ngasni në Yandex, ose në motorin tuaj të kërkimit në Minsk

i
ivan-sere 2022-02-25 (05:53)

Shikoni nga suproteku një tullumbace për dezinfektimin e brendshëm. Mora të kuqe, me të vërtetë hoqa erën. Sipas numrave të qilimave, thjesht shkruani qilimat e motorit të kërkimit në bagazhin për rav 4.

A
AntonVasilevich1 2022-02-25 (13:00)

, me duhet te provoj) kerkova edhe ne google per ozonimin e kabines edhe pse xs do te ndihmoje apo jo

S
SlavMaster 2021-06-09 (10:22)

Po kërkoja timin, por kuptova që ishte e pamundur të gjeja sepse produkti nuk ishte furnizuar, bleva një prodhues tjetër, u shtri mirë në bagazh, tani të paktën mund të transportoj diçka pa frikë për goyazin në tapet. . 🙂

A
AntonVasilevich1 2021-06-09 (14:25)

, Si rezultat, vendosa atë poliuretani - ndryshe nga goma, pastrohet mirë, por nuk thith lagështi: kur hodha furçën pasi fshiva borën, pikat nga bora e shkrirë ende nuk ishin tharë.

Shto një koment