Armatura e xhamit të përparmë

2021-12-14
23
  • Toyota RAV4 (5G)
  • Toyota RAV4 2020
  • Motor benzine 2.5 l.
  • 199 kuaj fuqi
  • Me katër rrota
  • Transmision automatik
Toyota RAV4 - rishikim, foto dhe manual
Armatura e xhamit të përparmë - Toyota RAV4 2020, Foto 1

kohe e mire

Për gati 2 muaj kam vozitur me xhami të rezervuar. Unë kontaktova UfaPlenka Për abonentët e blogut të tyre në Drive2 ata bëjnë një zbritje.

Unë dua të ndaj përshtypjet dhe vëzhgimet e mia.

Sa i dukshëm është filmi?
Në thelb, ju nuk mund ta shihni atë fare. Ju mund ta shihni atë në kënde të caktuara dhe vetëm për shkak të pranisë së një xhami të ndezur. Gjithashtu jep shtrembërim nëse mbani syze të polarizuara gjatë vozitjes.

Sa e justifikuar?
I justifikuar, i ruajtur tashmë nga disa çipa. Gurët lanë gjurmë në film.

Ndonjë gërvishtje?
Po, tashmë ka disa gërvishtje të vogla të dukshme nga jashtë në një kënd të caktuar. Gjatë vozitjes, ato nuk janë të dukshme dhe nuk ndërhyjnë.

Si po qëndron filmi?
Filmi mbahet mirë kur lihet të thahet. Pasi të jetë ngjitur filmi, makina duhet të qëndrojë në një dhomë të thatë për të paktën një ditë. E cila është pikërisht ajo që bëra. Por të nesërmen më duhej të shkoja në pistë dhe binte shi. Ra shi për disa ditë të tjera dhe makina ishte jashtë. Fatkeqësisht, nuk e vura re me kohë se si filmi nën fshirëse u shkëput, papastërtia nuk arriti atje dhe djemtë nga shërbimi rrokullisnin gjithçka, por jo perfekte. Nuk ka pyetje për djemtë.
Prandaj, është më mirë ta lini filmin të thahet për të paktën disa ditë.

A ka flluska?
Kishte flluska, por brenda dy tre javësh ato u zhdukën të gjitha. disa ishin me ajër, disa me ujë. Gjithçka është në rregull me këtë.

E vështirë për t'u kujdesur?
Mundohem të mos i fërkoj fshirëset edhe një herë. Nëse i ndez fshirëset, atëherë vetëm me ujë. Me një shpejtësi prej 80-90 km / orë, vetë uji fluturon nga xhami, ka një shtresë hidrofobike. Nuk mund të ndizni fare fshirëset nëse nuk ka trafik përpara. Tani shkoj më shpesh në lavazh, por aq më mirë mendoj.

Videoja se si të ngjitet është siguruar nga djemtë e kompanisë.

Djemtë nga UfaPlenka janë të mrekullueshëm.


Largësi: 808 mi. (1300 km.)

Autori: K-O-S-T-I-K

Kategoria: akordim

Shikimet: 91

23

Komentet

0
Shto një koment