Toyota RAV4 International Club

Pershendetje miku im! Nëse jeni të interesuar për Toyota RAV4, atëherë faqja jonë do t'ju ndihmojë të gjeni çdo informacion në gjuhë të ndryshme për të gjitha gjeneratat e modelit. Ne kemi mbledhur një numër të madh fotografish dhe komente reale të pronarëve nga e gjithë bota. Çdo artikull është një manual i plotë riparimi për Toyota RAV4, ky është një histori operimi nga entuziastët dhe adhuruesit e këtij modeli të mrekullueshëm. Për shumë vite, amatorët dhe profesionistët kanë zgjidhur problemet me makinën, duke riparuar prishjet dhe korrigjuar gabimet, duke rafinuar dhe hequr mangësitë e prodhuesit.

Këtu do të gjeni numrat e artikujve të pjesëve të këmbimit dhe materialeve harxhuese, mësoni çmimet e tyre në vende të ndryshme dhe si ta bëni vetë mirëmbajtjen. Ju do të jeni në gjendje të riparoni vetë makinën tuaj, të rivendosni gabimet, të bëni akordim dhe stilim, të instaloni pajisje elektronike dhe aksesorë, të punoni me audion e makinës. Nëse diçka nuk funksionon, në komentet gjithmonë mund t'u bëni një pyetje ekspertëve të klubit ose të shkruani rishikimin tuaj, për këtë kemi krijuar klubin ndërkombëtar Toyota RAV4. Përdorni kategoritë dhe kërkoni për të gjetur shpejt informacionin që ju nevojitet, për lehtësi, përdorni filtrin sipas vitit.

Radio EKIY T900 nga Aliexpress. - Toyota RAV4 2005, Foto 1
Radio EKIY T900 nga Aliexpress. - Toyota RAV4 2005, Foto 2
Radio EKIY T900 nga Aliexpress. - Toyota RAV4 2005, Foto 3

Radio EKIY T900 nga Aliexpress.

Pershendetje te gjitheve.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
38
Ndryshuar për dimër. - Toyota RAV4 2001, Foto 1
Ndryshuar për dimër. - Toyota RAV4 2001, Foto 2
Ndryshuar për dimër. - Toyota RAV4 2001, Foto 3

Ndryshuar për dimër.

Ekstreme në rrugët e rrokullisura sot. Nordman 7 i ri. Përshtypjet shkruajnë si një udhëtim mbi to.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2001
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 150 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
22
Pasqyra të palosshme me bllok kinez. Pjesa 1. Mbyllja. - Toyota RAV4 2020, Foto 1
Pasqyra të palosshme me bllok kinez. Pjesa 1. Mbyllja. - Toyota RAV4 2020, Foto 2
Pasqyra të palosshme me bllok kinez. Pjesa 1. Mbyllja. - Toyota RAV4 2020, Foto 3

Pasqyra të palosshme me bllok kinez. Pjesa 1. Mbyllja.

Shumë pronarë të modelit tonë të makinës kanë trishtim për shkak të mungesës së ndriçimit të butonave në kabinë. Në veçanti, njësia e rregullimit të pasqyrës. Kjo më shqetësoi edhe mua, kështu që blloku 84872-30070 u ble me dritë të pasme dhe pozicion AUTO. Por që kur Nuk kam palosje automatike, kështu që aftësia për të palosur nga butoni është zhdukur. E dija që mund të marrësh një njësi të palosshme automatike në Kinën vëllazërore, por nuk më pëlqente që funksiononte gjatë gjithë kohës. Fillova studimin e mundësisë së fikjes dhe, ndoshta, përsosjes së tij në funksionalitet të plotë. Faleminderit shoku

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me rrota të përparme
 • Transmision manual
54
Ndaloni sinjalet TUNING! - Toyota RAV4 2020, Foto 1
Ndaloni sinjalet TUNING! - Toyota RAV4 2020, Foto 2
Ndaloni sinjalet TUNING! - Toyota RAV4 2020, Foto 3

Ndaloni sinjalet TUNING!

Shes dritat e frenave akorduese! I RI !

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2020
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 149 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
50
 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
91

Pyetja e derës së 5-të

Mirëdita për të gjithë, telashet nuk janë ndryshe… ju duhet pak sqarim në derën e 5-të. Goditni trungun nën zëvendësues (gjenerata e parë).

 • Toyota RAV4 (I)
 • Toyota RAV4 1996
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 135 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
9
 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2006
 • Motor benzine 3.5 l.
 • 273 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
96
Demontimi i med 311 dhe instalimi i sistemit të alarmit StarLine A93 V2 2CAN+2LIN - Toyota RAV4 2008, Foto 1
Demontimi i med 311 dhe instalimi i sistemit të alarmit StarLine A93 V2 2CAN+2LIN - Toyota RAV4 2008, Foto 2

Demontimi i med 311 dhe instalimi i sistemit të alarmit StarLine A93 V2 2CAN+2LIN

Pronari i parë instaloi një alarm / imobilizues med 311. Mbrojtja ndoshta e besueshme, por për mua më e papërshtatshme për t'u përdorur. Para çdo fillimi të motorit, ishte e nevojshme të futni një çelës magnetik, pas së cilës bllokimi fiket dhe vetëm atëherë e nisni atë, pa ndezje automatike.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2008
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
92
Zëvendësimi i transmisionit në kuti ingranazhesh - Toyota RAV4 2013, Foto 1
Zëvendësimi i transmisionit në kuti ingranazhesh - Toyota RAV4 2013, Foto 2
Zëvendësimi i transmisionit në kuti ingranazhesh - Toyota RAV4 2013, Foto 3

Zëvendësimi i transmisionit në kuti ingranazhesh

Koha thjesht fluturon. Kur bleva makinën, me një vrapim rreth 83,000 km, ndërrova vajin e marsheve në kutinë e marsheve përpara dhe pas.

 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2013
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
51
 • Toyota RAV4 (IV)
 • Toyota RAV4 2017
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 146 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Makinë me shpejtësi të ndryshueshme
25
Dështimi i makinës 4WD - Toyota RAV4 2006, Foto 1
Dështimi i makinës 4WD - Toyota RAV4 2006, Foto 2
Dështimi i makinës 4WD - Toyota RAV4 2006, Foto 3

Dështimi i makinës 4WD

U bë një kohë e gjatë që nuk kam shkruar diçka, por në të njëjtën kohë nuk kishte asnjë arsye për këtë.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2006
 • Motor benzine 3.5 l.
 • 273 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
5
Katalizatorët - Toyota RAV4 2007, Foto 1
Katalizatorët - Toyota RAV4 2007, Foto 2
Katalizatorët - Toyota RAV4 2007, Foto 3

Katalizatorët

Dite te mire E dashur. Karoch vendosi të mos tundonte fatin me katalizatorë, në një vrapim prej 121 mijë km Katy u hoq, shkarkuesit e flakës u ngjitën, Tyun u copëtua me firmware të përshtatjes Euro2. Nuk mund të them për sa i përket konsumit, unë po ecja për në shtëpi përmes bllokimit të trafikut dhe distanca ishte 5 km, por mund të them me siguri që makina tani nis më lehtë nga një vend. Sapo i lyeja futjet plastike në dyer në të zezë.

 • Toyota RAV4 (III)
 • Toyota RAV4 2007
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 152 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
13
19
Dhe përsëri CD - Toyota RAV4 2005, Foto 1
Dhe përsëri CD - Toyota RAV4 2005, Foto 2
Dhe përsëri CD - Toyota RAV4 2005, Foto 3

Dhe përsëri CD

Duke kaluar nëpër kutitë e vjetra në shtëpi, gjetëm rrota MP 3 të mbetura nga makina Nissan Pressage nga viti 2008. kur e shitën makinën, i mora rrotat nga salloni dhe i gjeta në kuti. pas 14 vitesh. Dreq kjo është nostalgji.Dhe dreqin sa më kanë marrë malli për këto disqe.

 • Toyota RAV4 (II)
 • Toyota RAV4 2005
 • Motor benzine 2.0 l.
 • 155 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
89
Rondele e kamerës së përparme - Toyota RAV4 2021, Foto 1
Rondele e kamerës së përparme - Toyota RAV4 2021, Foto 2

Rondele e kamerës së përparme

Kam instaluar rondele e kamerës së përparme, gjithçka ishte në përputhje me udhëzimet. Në të njëjtën kohë vendosni rrjetën në parakolp. Nuk e kam rregulluar ende grykën e larjes.

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
29

Pyetje

Pershendetje te gjitheve!

 • Toyota RAV4 (5G)
 • Toyota RAV4 2021
 • Motor benzine 2.5 l.
 • 199 kuaj fuqi
 • Me katër rrota
 • Transmision automatik
58